Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Najgłupsze uwagi otrzymane od nauczycieli:P - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Dział Tematyczny (/Forum-Dzial-Tematyczny-116)
+---- Dział: Szkoła (/Forum-Szkola-307)
+---- Wątek: Najgłupsze uwagi otrzymane od nauczycieli:P (/Temat-Najglupsze-uwagi-otrzymane-od-nauczycieli-P-29944)

Strony: 1 2 3 4

RE: Najgłupsze uwagi otrzymane od nauczycieli:P - Dominator - 16-03-2011 23:06

Facet wziął mnie do odpowiedzi, wstałem i wstawił mi uwagę że chodzę po klasie
Cytat:Uczeń bez pozwolenia wychodzi z ławki.

RE: Najgłupsze uwagi otrzymane od nauczycieli:P - cinexik - 16-03-2011 23:10

aaa przypomniało mi się, jak moja jedna z ulubionych nauczycielek przesiadła mnie do pierwszej ławki, i wziełem jej z biurka długopis, bawiłem się nim, i chciała coś napisać i powiedziała żebym jej oddał a ja dla żartów: nie oddam.
no to sie wkur*iła i wstawiła uwage:
Cytat:Marcin kradnie rzeczy z biurka
później wydawalo mi sie, ze nauczyciele mysleli ze jestem zlodziejem i nie zostawiali nigdy komorek na biurku xd

@nie , to nie fikcja, 3 klasa gimnazjum, mieliśmy z nią 3 lata, bardzo ją lubiałem, tylko czasami miała odpałyi dziwne uwagi wstawiala typu uczen wstaje bez pozwolenia, ale to juz wczesniej pisalem

RE: Najgłupsze uwagi otrzymane od nauczycieli:P - Bolt - 16-03-2011 23:13

hah niezle tylko wydaje mi sie ze sporo w tym fikcji.. Nie mi to oceniac. Zeby nie bylo offtopu ;
Cytat:uczen owiazal sobie glowe bandazem
..
hah niezle tylko wydaje mi sie ze sporo w tym fikcji.. Nie mi to oceniac. Zeby nie bylo offtopu ;
Cytat:uczen owiazal sobie glowe bandazem
..

RE: Najgłupsze uwagi otrzymane od nauczycieli:P - joke16 - 16-03-2011 23:28

Podstawówka Big Grin Ja

Cytat:"Wchodzi do klasy przez okno"

RE: Najgłupsze uwagi otrzymane od nauczycieli:P - WilkuNSX - 17-03-2011 07:31

joke16 ja miałem taką samą tylko że "Wychodzi z klasy przez okono" ;d (Kochana religia w podstawówce)

RE: Najgłupsze uwagi otrzymane od nauczycieli:P - ciastkO - 18-03-2011 08:35

Cytat:Uczeń pije atrament na lekcji

Tak na prawdę gryzłem długopis i wylał się ...

RE: Najgłupsze uwagi otrzymane od nauczycieli:P - n1dor - 18-03-2011 12:53

Adam nasladuje odruchy seksualne razem z ławka.

RE: Najgłupsze uwagi otrzymane od nauczycieli:P - rasiak221 - 19-03-2011 23:41

Kolega dostał uwagę od baby z matmy na zastępstwie, żeby go do seksuologa wzięłi, bo nie ma z kim " o tym" pogadać, a z tą nauczycielką jedną lekcje w tamtym roku mieliśmy, pomyśleć co by było jak by nas matmy uczyła;D

RE: Najgłupsze uwagi otrzymane od nauczycieli:P - mateja11 - 22-03-2011 18:47

hehe dziś dostałem uwage na polakuTongue
a dokładnie:
Uczeń przerabia książkę, używając wulgarnych słów. Big Grin
nudy na polaku były więc coś było trzeba zrobićTongue
hehe znaleźliśmy z ziomkiem jakiś wierszyk no i po swojemuBig Grin ale baba zobaczyła i waliła uwage i koseTongue

RE: Najgłupsze uwagi otrzymane od nauczycieli:P - Mateusz5511 - 23-03-2011 18:51

skasowane