Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
[Zamknięty]Kto Chce Forumowy Kubek ?:) - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166)
+--- Dział: Pomysły, zmiany, sprawy dotyczące Zarabiam.com (/Forum-Pomysly-zmiany-sprawy-dotyczace-Zarabiam-com-13)
+--- Wątek: [Zamknięty]Kto Chce Forumowy Kubek ?:) (/Temat-Zamkniety-Kto-Chce-Forumowy-Kubek-29398)

Strony: 1 2 3 4

RE: Kto Chce Forumowy Kubek ?:) - Killer - 03-03-2011 17:28

(03-03-2011 13:50)DJAd1 napisał(a):  No może restock, aby mieli też szanse ci co nie mają dużo FG Smile

wykluczone Smile osoby aktywne w konkursach maja mieć największe szanse, dlatego też nagrodami są przeważnie Forum goldy - nie masz ich to nic nie wygrasz Big Grin

RE: Kto Chce Forumowy Kubek ?:) - Admin - 03-03-2011 17:29

Wporządku więc na razie skupiamy się na urnie - być może przygotuje coś w rodzaju miesięcznej urny jak ostatnio dodając kilka nagród. Macie inne propozycje? To piszcie.

RE: Kto Chce Forumowy Kubek ?:) - rafalek9 - 03-03-2011 17:52

quiz.

RE: Kto Chce Forumowy Kubek ?:) - haggard - 03-03-2011 18:37

Meine idea ;p

jakiś mega długi(bez przesady) quiz, kilkanaście+(kilkadziesiąt?) pytań czy to o lockerz, czy to o inne z tym związane Tongue i np dopuszczalny 1 błąd lub brak, to to juz mnejsze szczegoly

RE: Kto Chce Forumowy Kubek ?:) - SilverNight - 03-03-2011 19:37

(03-03-2011 18:37)haggard napisał(a):  Meine idea ;p

jakiś mega długi(bez przesady) quiz, kilkanaście+(kilkadziesiąt?) pytań czy to o lockerz, czy to o inne z tym związane Tongue i np dopuszczalny 1 błąd lub brak, to to juz mnejsze szczegoly

Zgodzę się z Haggiem ale dla odmiany mógłby być,wolałbym quiz np. muzyczny Tongue

Więc jeden mógłby być o zarabianiu , 2 o muzyce , 3 o grach Smile

3 etapy Big Grin Ten kto miałby najwięcej poprawnych odp wygrałby kubek Big Grin

RE: Kto Chce Forumowy Kubek ?:) - Admin - 03-03-2011 20:59

(03-03-2011 19:37)SilverNight napisał(a):  
(03-03-2011 18:37)haggard napisał(a):  Meine idea ;p

Zgodzę się z Haggiem ale dla odmiany mógłby być,wolałbym quiz np. muzyczny Tongue

Więc jeden mógłby być o zarabianiu , 2 o muzyce , 3 o grach Smile

3 etapy Big Grin Ten kto miałby najwięcej poprawnych odp wygrałby kubek Big Grin

Ja tego przygotowywac nie bede, mam na głowie praktycznie wszystkie konkursy i sprawy techniczne zwiazane z forum, wiec odpada Tongue a chetnych raczej nie ma i nie bedzie Tongue

RE: Kto Chce Forumowy Kubek ?:) - Satan - 03-03-2011 21:02

Ja wrócę do gier Big Grin
Carom 3D - darmowy wirtualny bilard Big Grin

RE: Kto Chce Forumowy Kubek ?:) - Seth Neviel - 03-03-2011 21:17

Ja chętnie w Quake Live bym pograł i to jeden z najlepszych rozwiązań Wink

RE: Kto Chce Forumowy Kubek ?:) - Killer - 03-03-2011 21:19

(03-03-2011 21:17)Seth Neviel napisał(a):  Ja chętnie w Quake Live bym pograł i to jeden z najlepszych rozwiązań Wink

Ty i tak nie masz fg wiec pograne Big Grin

RE: Kto Chce Forumowy Kubek ?:) - Lubelak - 04-03-2011 13:19

Zawody w bilarda 9 ball ,ktoś niech ogarnie i jazda