Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
[Rozwiązane]Za ile fakeów mogę dostać bana? - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140)
+---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285)
+----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4)
+----- Wątek: [Rozwiązane]Za ile fakeów mogę dostać bana? (/Temat-Rozwiazane-Za-ile-fakeow-moge-dostac-bana-271)

Strony: 1 2 3 4

RE: Za ile fakeów mogę dostać bana? - freemen11 - 19-12-2009 18:50

Ja trochę odbiegnę od tematu, ale ma takie pytanie. Czy jak mi ktoś powysyła kilka różnych e-maili z jednego IP i ja na nie wszystkie powysyłam zaproszenia nie wiedząc o tym, że to jedna osoba(i to samo IP) wysyłała to mogę ponieść jakieś konsekwencje? Trochę pokićkane, ale myślę że zrozumiecie.Smile

RE: Za ile fakeów mogę dostać bana? - piotree - 19-12-2009 18:54

Możliwe że nie ale nigdy nic nie wiadomo Wink

RE: Za ile fakeów mogę dostać bana? - Siom - 19-12-2009 19:01

Możesz powiedzieć że rodzina korzystająca z jednego ip,ale jak będziesz miał 10 czy 15 takich e-maili to raczej nie przejdzie...

RE: Za ile fakeów mogę dostać bana? - freemen11 - 19-12-2009 19:05

Mi nie chodzi o konta z mojego IP tylko jakby ktoś mnie chciał w uja zrobić podawając różne adresy e-mail.

RE: Za ile fakeów mogę dostać bana? - Kilol - 19-12-2009 19:09

(19-12-2009 18:50)freemen11 napisał(a):  Ja trochę odbiegnę od tematu, ale ma takie pytanie. Czy jak mi ktoś powysyła kilka różnych e-maili z jednego IP i ja na nie wszystkie powysyłam zaproszenia nie wiedząc o tym, że to jedna osoba(i to samo IP) wysyłała to mogę ponieść jakieś konsekwencje? Trochę pokićkane, ale myślę że zrozumiecie.Smile

Ty za to nie poniesiesz raczej konsekwencji, tylko ten gość, do którego wysyłasz zaproszenia.Wink

RE: Za ile fakeów mogę dostać bana? - freemen11 - 19-12-2009 19:24

Już myślałem, że mogą mnie udupićSmile bo nie zwróciłem uwagi, a e-maile różniły się tylko dodaniem kilku cyfr.

RE: Za ile fakeów mogę dostać bana? - Qrinq - 20-12-2009 12:20

24 to juz lekka przesada Smile btw. jesli juz chcecie w taki sposob nabijac sobie znajomych to zakladajcie konta na o2 tam przy zalozeniu emaila dostajecie 5 roznych adresow i na kazdy z tych mozecie wyslac zaproszenie na lockerz ^^ wszystko przychodzi na jedna skrzynke Smile

RE: Za ile fakeów mogę dostać bana? - Alyn - 21-12-2009 18:03

To zależy. Jedną osobę mogą zbanować po 5ciu fake'ach a inna może nie poczuć konsekwencji mając ich nawet 30 Wink

RE: Za ile fakeów mogę dostać bana? - Ave - 21-12-2009 21:46

Jak to juz gdzies czytalem... lepiej nie oszukiwac na lockerz, bo i tak z nimi nie wygrasz. Nawet jezeli uda Ci sie uzbierac konkretna sume PTZ to przy zamawianiu jakiegos produktu sprawdza Cie pod lupa i podziekuja. Tylko tracisz czas bawiac sie fake-kontami.

RE: Za ile fakeów mogę dostać bana? - Alcor - 21-12-2009 21:48

Za ok. 5 fake kont nie powinno się dostać bana, ekipa lockerz na takie osoby spogląda z przymrużeniem oka. Big Grin