Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Bany nadchodzą ?! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140)
+---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285)
+----- Dział: Newsy (/Forum-Newsy-300)
+----- Wątek: Bany nadchodzą ?! (/Temat-Bany-nadchodza-267)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7

RE: Bany nadchodzą ?! - Enduro - 11-12-2009 14:59

a ja sie nie boje narazie mam 42 fejk konta 288 ptz zbieram na wii jak hmm moj kumpel ma 80 fejk kont jeden restock byl hm i jak to powiedziec zamowil tak samo koszulka z z-listera juz w drodze do niego e-maile dostal i nic!Big Grin

RE: Bany nadchodzą ?! - KiMaHri - 11-12-2009 15:59

ja bym na twoim miejscu taki pewny siebie niebył to że jemu raz czy 2 FARTEM sie upiekło nieznaczy ze tobie teżTongue Lockerz predzej czy pozniej was za to dorwie masz to jak w banku^.^

RE: Bany nadchodzą ?! - johnny86 - 11-12-2009 17:05

Koszulek aż tak nie sprawdzają jak innych nagród wartościowych.
Myślę że mieli tyle zamówień że nie byli wszystkich kont w stanie sprawdzić i spr koszulek olali.
Ale jak zamowisz wii to napewno sprawdzaSmile
Pamietajcie jedno
zmiana ip nic nie da, takie informacje ze z tego komputera sie juz rejestrowales moze byc tez w ciasteczkach zapisane i przy rejestracji strona moze spr i zapisac informacje.
Kolejna sprawa zalozyl ktos 80 podejrzanych kont tylko po to żeby sie zarejestrować - 0 aktywności

RE: Bany nadchodzą ?! - Admin - 11-12-2009 17:54

johnny ma 100%ową racje,a koszulek nie sprawdzają wogóle koszulka nie ma numeru zamowienia i również znam osoby z fajk mailami co dostały koszulki sprawa z nagrodami wygląda już nieco inaczej.

RE: Bany nadchodzą ?! - Enduro - 11-12-2009 22:49

trudno najwyzej moze dostane druga szanse a potem bez fejk kont

RE: Bany nadchodzą ?! - Marello - 12-12-2009 07:31

Jest bardzo możliwe, że Lockerz crew nie dadzą Ci drugiej szansy musisz mieć szczęście jak we wszystkim Smile

RE: Bany nadchodzą ?! - Simon - 12-12-2009 16:39

jeżeli nie dadzą to na nazwisko innej osoby z rodziny Smile

RE: Bany nadchodzą ?! - Berronis - 15-12-2009 19:30

mój "kumpel" zrobil sobie z 70 kont fikcyjnych bana narazie nie dostał
dziwne głupi a ma szczęście ;l

RE: Bany nadchodzą ?! - Alcor - 15-12-2009 19:34

Dostanie bana, to tylko kwestia czasu.

RE: Bany nadchodzą ?! - sinoku - 15-12-2009 23:13

Juz to bylo mowione 10000000000 razy Lockerz banuje "po chamsku" czyli w trakcie zamowienia a kosuzlke moze idostal czy tam do niego idzie koszulki olewaja bo bo kosuzlke maiaj za 1$ a psp za 100$ widzisz roznice? a nawet jak ktos mial fejki i udalo mu sie fartem przemknac na 1 czy 2 restocku to i tak lockerz go dorwie Smile no na nastepnym a przemknol bo mieli tyle zamowien ze napewno byly jakies niedociagniecia (to tylko ludzie xD) a amszyny tez robia bledy ;p np w mennicy destrukt xD kumpel sprzedaje wlasnie 2 zl za 160 zl na allegro :|