sports hueyspicks gambling football t - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: sports hueyspicks gambling football t (/Temat-sports-hueyspicks-gambling-football-t-26017) |
- Damien - 16-03-2009 16:44 Hahhh ale ja wam mówie.. admin sobie zobaczy po IP.. ale Boro myśli że jak ma neostrade to nikt go nie pozna :mrgreen: - Boro! - 16-03-2009 16:45 lolaszek, no przecież że to nie ja. :roll: Mam neostrade ale i liveboxa i tam nie da się rozłączać neta i zmieniać IP. To na pewno doiy :-> - Damien - 16-03-2009 16:57 Boro! no to cie mam... wiem że to ty bo wystarczy najechać na ikonkę mozilly na gościa i na ciebie i na końcu tylko ty masz napisane .NET CLR 3 LOL Jak przyjdzie admin to proszę o ukaranie boro! warnem albo nawet i 2 za podszywanie się podemnie i jeszcze kłamanie że to nie on :cry: I za spam. I ja też proszę warna lub dwa za spam. :mrgreen: - Boro! - 16-03-2009 16:59 No dobra ale ja tylko 1 post napisałem :-) Do reszty się nie przyznaje Tylko to było moje No ba napisał(a):Ale że co ? :mrgreen: - Sniechu - 16-03-2009 17:30 lolaszek napisała! napisał(a):I ja też proszę warna lub dwa za spam. :mrgreen: Mówisz, masz. :-P Sam chciałeś... :mrgreen: - Damien - 16-03-2009 18:23 Dzięki :?: A boro!?? Za kłamstow i podszywanie i spam to z 5 warnów! :cry: :cry: |