80 % R E F B A C K 'U - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: 80 % R E F B A C K 'U (/Temat-80-R-E-F-B-A-C-K-U-25637) |
- Boro! - 10-02-2009 13:58 Zapisane do buxcorp - Kubabest - 15-02-2009 21:06 Mam dwie wiadomosci !! Jedna dobra , druga zła Wpierw dobra. WZNOWIA WYPLATY !!!! Zła : Moja i wasze 10$ pojdzie sie .... czyli wyczyszcza staty. Ale zeby naprawic ta zla wiadomosc mam nastepna : REFBACK W TEJ FIRMIE PRZY PIERWSZEJ WYPLACIE BEDZIE WYNOSIL 120% !! Tak to nie zart ,refback wyniesie w pierwszej wyplacie 120% (potem bedzie po staremu) zeby sprawidz firme , i wynagrodzic wam chociaz troszke zmarnowany czas na klikanie.Ale pojawi sie pytanie niby jak?Ze ja bede doplacac?Odp brzmi nie!Mam tam premium .Nie powiem wam ile dostaniecie za klik bo tego nie wiem , mam jedynie nadzieje , ze jak przyjade z gorskiego wypoczynku firma juz dawno ruszy i przez ten czas spokojnie wyklikacie kase potrzebna na wyplate w tej firmie.Jak narazie wiecie mniej wiecej ile kto wyklikal (patrz ostanie pm o refbacku) i za ta kase moge wam wykupic dana reklame .Zapraszam tez nowych do zapisu dla nich refback wyniesie 100% .Spokojnie mozna klikac jak mnie nie bedzie kase powinno zaliczyc (przynajmmniej tak jest teraz jka nie klikam Aha i przyjmijmy ze 100% to jest podstawowa stawka za klik refka standard , zeby nie bylo nieporozumien , i bedzie to wazne jezeli bede mial dalej premium , tak jak pisze na str glownej , i jezeli kliki refka premium beda warte 2x wiecej .Jezeli admin zrobi to tak , ze bede musial doplac , to stare osoby w refbacku 100% , nowi 90% Pozdrawiam i Zapraszam - krolu116 - 15-02-2009 22:31 [quote:-|72a3b4a93="Kubabest"]Mam dwie wiadomosci !! Jedna dobra , druga zła [/quote:-|72a3b4a93] Nie ty ale GYGPT :idea: A co do firmy może i dobrze że tak sie stało, przynajmniej zdążyłem wymienić kase na reklamy i paru refów złapać :-> EliteClicks płaci instant nawet przy pierwszej wypłacie, sam dostałem wczoraj :-P - mateuszolkusz - 23-02-2009 02:34 Ja biorę GetYourGPT, pozdro - Kubabest - 06-03-2009 19:45 GYGPT I ELITECLICKS wyalilem bo sie zescamili ,i tu i tu mialem minimum , a wyplacic nie moglem , a szkoda :/ Dodalem nowa firme Podobna do arabux.Duzo reklam (9) i placi dosc szybko bo w 7dni dla standard .Wyplacila ponad 700$ .Aha , i zmienilem zasady .Pierwsza wyplata z kazdego buxa 100% !! - krolu116 - 06-03-2009 19:57 No to w takim wypadku nie pozostaje mi nic innego jak rzec, że zapisałem się do JLBUX'a :-D - mala1969 - 06-03-2009 21:39 Jak refback jest tak wysoki :-D ,to nie pozostaje mi nic innego jak sie zapisać :arrow: [ Dodano: 2009-04-04, 12:24 ] Jakieś staty?? 80 % R E F B A C K 'u - Killer - 29-07-2012 08:40 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |