[Nieaktualne]HYIP - (Express Money) Oferta odwołana!!! Cash-Out !!! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Refback (/Forum-Refback-283) +--- Dział: Refback za Refback (/Forum-Refback-za-Refback-130) +---- Dział: Archiwum (/Forum-Archiwum-316) +---- Wątek: [Nieaktualne]HYIP - (Express Money) Oferta odwołana!!! Cash-Out !!! (/Temat-Nieaktualne-HYIP-Express-Money-Oferta-odwolana-Cash-Out-24992) |
- BloodAngels - 05-11-2008 14:03 Nie pobieram opłat musze wypłacać na BankPL ponieważ tam mi w AP pobiera dużo kasy i praktycznie dla mnie na minusie... :cry: Dlatego tylko BankPL - Keitaro - 05-11-2008 14:55 Wpłaciłem 50 PLN na Plan 4 - BloodAngels - 05-11-2008 14:59 Zapisany , widzę interes jest super ... Ale ciekawe czy mi się powiedzie :mrgreen: - Keitaro - 05-11-2008 15:08 Musi masz już troche kasy ,więc nie zawiedź nas ^^ - Bloodme - 05-11-2008 15:17 [b:-|0834550ec]BloodAngels[/b:-|0834550ec], wyślij PW z danymi :-) Wpłacę 50zł na plan 4 :-D A Ty inwestujesz w jakieś ryzykowne biznesy, czy bardziej "spokojnie" operujesz pieniędzmi. Pytam, bo nie daj bożę ale może być taka sytuacja, że nie wyjdzie Ci i stracisz pieniądze, wtedy będzie problem z oddaniem nam kasy. Mam nadzieję, że nie pakujesz całej kasy na jedną kartę i liczysz, że może Ci się uda :-) - BloodAngels - 05-11-2008 15:46 Myśle że sie uda jak nie to o mój boże niewiem jak oddam :-))) Chyba wstrzymam te zapisy :idea: Proszę przeczytać dół mojej oferty!!! Żeby nie było pretensji!!! Zastrzegam ponieważ niewiem jak będą moje zyski jak lepsze to polepsze a jak nie to spadną!!! - moody - 05-11-2008 18:11 To może jednak powiesz w co inwestujesz żeby ewentualni chętni oraz Ci którzy zainwestowali wiedzieli czego się mniej więcej spodziewać? - BloodAngels - 05-11-2008 19:02 Naprawdę jest to mój sekret :-P Tylko skoki będą niekiedy, dlatego że niekiedy źle zainwestuje 8-) A niechce być na minusie :lol: Skoki nie będą codziennie i nie będą z dużą stratą... - BizNET - 05-11-2008 20:43 Cytat:Myśle że sie uda jak nie to o mój boże niewiem jak oddam Bardzo budująca odpowiedź :evil2: To mi wygląda na typowego hyipa. BloodAngels, pamiętaj że hyip jak i bux kiedyś ma swój koniec dla tego osobiście proponował bym byś w pewnym stopniu zatrzymał to bo gdy klientów będzie dużo a interes szlak trafi to będziesz miał naprawdę spory problem z oddaniem takiej gotówki. No chyba że to jakaś pewna lokata ale po oprocentowaniu aż ciężko uwierzyć :-) Życzę powodzenia - koli - 05-11-2008 20:49 nie no lokata napewno nie ... :/ miejmy nadzieje że wszystko jest już ustalone (nic nie bedziesz zmieniał...) i że sobie poradzisz i każdy bedzie zadowolony |