Kupie PP za Bank - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Kupie PP za Bank (/Temat-Kupie-PP-za-Bank-24277) |
- moody - 12-09-2008 15:06 RONIN napisał(a):( ciekawe czy tata wie ze na jego dane osobowe masz zalozone konto i czy wyrazil zgode na to - to tak na marginesie do ciebie) Tata wie i wyraził na to zgode. RONIN napisał(a):nie zniechecaj do tego innych by z niego rezygnowali jak maja pelna weryfikacje i ich ten problem nie dotyczy O osobach, które dostały bloka przy zweryfikowanym koncie także słyszałem Koniec dyskusji z mojej strony, bo sie faktycznie offtopic zrobił - ReXXX - 12-09-2008 17:40 moody, też czytałem o tym że przy zweryfikowanym nawet blokują Pisze tu dlatego bo boję się przelewów jak dostaję 1200 zł na raz to jak zablokują to niech :!: Kupie PP za Bank - Coristo - 21-06-2013 06:50 Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |