[KANTOR] Wymiany walut - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: [KANTOR] Wymiany walut (/Temat-KANTOR-Wymiany-walut-24246) |
- RONIN - 04-10-2008 20:03 Sniechu napisał(a):tomex11, czy mógłbyś nie używać wulgarnego języka na forum? Rozumiem, że jesteś zdenerwowany, ale za przy złym dniu jednego z moderatorów mógłbyś zgarnąć dwa warny za obrażanie/przeklinanie na forum. smiechu po 1 czytaj ze zrozumieniem..... tomex wyslal pieniadze darkowi ale dalerk nie wyslal pieniedzy tomex tylko osobie ktora sie podszyla za tomex - pieniadze poszly do jakiegos cwaniaka ktory oszukal darka podajac sie ze jest tomex a wcale nim nie byl..... - tomex11 - 04-10-2008 20:06 no dokładnie tak było i teraz z tym darkiem to sie dogadac nie da bo zal mu 5zl zwrocic wiecej mi, a chcialem czesc strat pokryc, w takim razie zaraz cofam przelew pp i nic mu sie nie zwroci bo juz mam dosć uzerania się - RONIN - 04-10-2008 20:12 tomex11 napisał(a):no dokładnie tak było i teraz z tym darkiem to sie dogadac nie da bo zal mu 5zl zwrocic wiecej mi, a chcialem czesc strat pokryc, w takim razie zaraz cofam przelew pp i nic mu sie nie zwroci bo juz mam dosć uzerania się hm ciekawe oszczerstwa wywalasz..... z tego co wiem to dogadac sie nie mozna ale z toba - darek zaproponowal ci ze pokrycie strat pol na pol czyli 50 zl ci zwroci a 50 zostawi - obaj zostaliscie oszukani i poszkodowani i chcac sprawiedliwie byscie obaj jakos na tym wyszli z jak najmniejsyzmi stratami zaproponowal taka opcje - ale ty wolisz opcje ze ty 0 strat a darek by mial 100% strat - po prostu zenojacy jestes czlowieku i brak slow na komentarz - tomex11 - 04-10-2008 20:13 co ty opowiadasz jak zero strat nie znasz sprawy i sie wtracasz, ja na dobry email pieniadze wyslalem, on wyslal na zly to chyba tylko moja dobra wola ze che mu zwrocic 45 zl a jak mu nie pasuje to cofam wszystko nie bede sie prosił godzinami i siedzial czy laskawie pan darek zgodzi sie ze pokryje czesc strat - RONIN - 04-10-2008 20:15 tomex11 napisał(a):co ty opowiadasz jak zero strat nie znasz sprawy i sie wtracasz, ja na dobry email pieniadze wyslalem, on wyslal na zly to chyba tylko moja dobra wola ze che mu zwrocic 45 zl po 1 sprawe znam - jesli bym nie znal to bym nie pisal i nie skacz bo do starszych od siebie z zachowaniem i odzywaniem sie rodzice powinni cie nauczyc ze obowiazoje jakis szacunek i kultura prostaku - no chyba ze nie nauczyli wiec nie dziwie sie ze piszesz jak piszesz.... po 2 tak jak napisalem - brak slow na komentarz twojego zachowania i calej reszty.... zenada po prostu darek zaproponowal ci opcje pol na pol ale ty wolisz komus kto zostal oszukany dokopac by mial straty a ty nie - a jak bys mial choc krzty godnosci i honoru - o ile wiesz co te slowa znacza.... to byscie we 2 wzieli straty na siebie ..... - tomex11 - 04-10-2008 20:17 skad wiesz ze nie jestem starszy od ciebie?? a skad znasz co pisales na gg moze z tym oszustem i ze mna i z darkiem? prostakiem i burakiem to podejrzewam ze jestes Ty tłumoku cos za bardzo znasz sprawe może to Ty jestes z tego gg 5817212 bo tutaj sie wszystkiego mozna spodziewać - RONIN - 04-10-2008 20:20 tomex11 napisał(a):skad wiesz ze nie ejstem starszy od ciebie?? znam sprawe bo wystarczy ze darek mi strescil o co chodzi - jesli o czyms nie wiem to sie nie wypowiadam wiesz cwoku powiem tyle - szkoda mi czasu na przepychanke slowna z takim gowniarzem jak ty ktory ledwie matce od cycka odpadl a juz podskakoje i nie bede znizal sie do twojego prostacko dennego poziomu - bo by znalezc sie na nim musialbym sie na ziemi polozyc ale nie wiem tez czy nie byloby to jeszcze za wysoko by sie na twoim poziomie znalezc - tomex11 - 04-10-2008 20:21 powiem krótko zmien lekarza - RONIN - 04-10-2008 20:24 tomex11 napisał(a):powiem krótko zmien lekarza zenada - tak jak powiedzialem nie bede w twoich przepychankach slownych uczestniczyl bo z takim prostakiem szkoda czasu marnowac na dyskosje - podrosnij zmadrzej to moze pogadamy - tyle na ten temat sam sobie wystawiles swiadectwo i kto madry wie co ma myslec o tobie a plus wiedzac jakie masz podejscie do pewnych spraw watpie zeby wielkie grono osob chcialo robic z toba jakiekolwiek wymiany to tak na marginesie - tomex11 - 04-10-2008 20:25 [quote:-|15993dc3d="RONIN"][quote:-|15993dc3d="tomex11"]skad wiesz ze nie ejstem starszy od ciebie?? a skad znasz co pisales na gg moze z tym oszustem i ze mna i z darkiem? prostakiem i burakiem to podejrzewam ze jestes Ty tłumoku[/quote:-|15993dc3d] znam sprawe bo wystarczy ze darek mi strescil o co chodzi - jesli o czyms nie wiem to sie nie wypowiadam wiesz cwoku powiem tyle - szkoda mi czasu na przepychanke slowna z takim gowniarzem jak ty ktory ledwie matce od cycka odpadl a juz podskakoje i nie bede znizal sie do twojego prostacko dennego poziomu - bo by znalezc sie na nim musialbym sie na ziemi polozyc ale nie wiem tez czy nie byloby to jeszcze za wysoko by sie na twoim poziomie znalezc[/quote:-|15993dc3d] własnie tak znasz sprawe jak też wiesz ile mam lat, skąd jetes powiedz mi burakowo dolne? [size=9:-|15993dc3d][ [i:-|15993dc3d][b:-|15993dc3d]Dodano[/b:-|15993dc3d]: 2008-10-04, 21:30[/i:-|15993dc3d] ][/size:-|15993dc3d] [quote:-|15993dc3d="RONIN"][quote:-|15993dc3d="tomex11"]powiem krótko zmien lekarza[/quote:-|15993dc3d] zenada - tak jak powiedzialem nie bede w twoich przepychankach slownych uczestniczyl bo z takim prostakiem szkoda czasu marnowac na dyskosje - podrosnij zmadrzej to moze pogadamy - tyle na ten temat sam sobie wystawiles swiadectwo i kto madry wie co ma myslec o tobie a plus wiedzac jakie masz podejscie do pewnych spraw watpie zeby wielkie grono osob chcialo robic z toba jakiekolwiek wymiany to tak na marginesie[/quote:-|15993dc3d] jakos zaufane osoby robia ze mną wymiany, pozyczam pieniądze itp i nikt nie narzeka, pilnie mb potrzebowałem (dzisiaj wieczorem bo rano juz bede miał) pierwsza wymiana z darekkr ( wiadomo nie jego wina) i kłopoty, mało, ze jestem utrzciwy i chce pokryc cześć strat to zostałem zjechany na forum przez jakiegoś buraka, który w tej sprawie ma tyle do powiedzenia co nic i narazie to on jest do PRZODU 15 zl, a ja 100ZL W PLECY!!!A TO ON WYSŁAŁ NA ZŁE KONTO KASE!!! |