![]() |
jak zweryfikować konto w AP - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: jak zweryfikować konto w AP (/Temat-jak-zweryfikowac-konto-w-AP-23913) |
- ketchup1 - 14-08-2008 17:58 JereManU To zgłoś to adminowi może dostanie 1 $ nagrody A czy jestem pełnoletni czy nie nikt z tego forum nie wie - Sniechu - 14-08-2008 18:01 Dobra, przestańcie się już kłócić i lepiej odpowiedzcie mi na dwa pytania :idea:(Wiem, że już były zadawane na forum te pytania, ale nie byo na nie dokładnej odpowiedzi, która by mnie satysfakcjonowała :idea:-) Czy jeśli wyślę im skany dokumentów z innym imieniem i takim samym nazwiskiem (z końcówką -a zamiast -i)to zaliczą mi aktywację? Nie pamiętam już, czy podczas rejestracji podawałem datę urodzenia, czy jeśli na przesłanych skanach dokumentów będzie inna data urodzenia niż podana przy rejestracji to zaliczą mi aktywację? Czy da się jakoś w profilu zmienić datę urodzenia? - Tomsh - 14-08-2008 19:50 Sniechu napisał(a):Czy jeśli wyślę im skany dokumentów z innym imieniem i takim samym nazwiskiem (z końcówką -a zamiast -i)to zaliczą mi aktywację?Hmm w sumie teraz jak patrylem, to nie możnabyło zmienic imienia, nazwiska i państwa. Więc nie wiem czy się uda :-( ketchup1 napisał(a):A czy jestem pełnoletni czy nie nikt z tego forum nie wie ketchup1 napisał(a):a nie można dać legitymacji jak się nie jest pełnoletnim ? Bo nie jestem pełnoletni.LOL :mrgreen: Sniechu napisał(a):Dobra, przestańcie się już kłócićOk specjalnie dla Ciebie :-) - ketchup1 - 14-08-2008 20:17 Cytat:LOL :mrgreen:Zaskoczony ? - dzelagr - 14-08-2008 20:29 ale Wy sie lubicie :-) - Tomsh - 14-08-2008 20:29 Najpierw piszesz, że nei jestes pełnoletni, a potem że nikt z tego forum tego nie wie. Takk zaskakujesz mnie... to już nie jest sprawa czy się lubimy czy nie, nie znam kolesia, on nie zna mnie, ale podwaza moje zdanie (słuszne do tego). Jak masz xx<18 lat to nie jestes pełnoletni :-) - ketchup1 - 14-08-2008 21:08 śmieszne że tak wierzysz w internet. Jak chcesz coś to pisz na PW dobra ? - Sniechu - 14-08-2008 21:14 ketchup1, widzę, że zmieniłeś swoją wcześniejszą wypowiedź ketchup1 napisał(a):Zapomniałem, że masz neostradę Czy coś w tym stylu :-P - Tomsh - 14-08-2008 21:15 W internet nie trzeba wierzyc :-) śmieszne jest to że ludzie myślą ze są w internecie anonimowi.... Ja już zakończyłem swoje wypowiedzi. Sprawdz PW :-) PS.Śniechu widze czujny :-P Jak dla mnei można uznac temat za zakonczony :-) Cytat:Zapomniałem, że masz neostradęmoge miec nawet Liberty Direct :mrgreen: - ketchup1 - 14-08-2008 21:42 a miej więcej se popiszemy na pw a temat radzę skasować bo zamiast mi pomóc pojawił się prowokator niepotrzebnych "kłótni" |