historia zetbux - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: historia zetbux (/Temat-historia-zetbux-23568) |
- BizNET - 26-07-2008 11:25 Cytat:bo takie robienie grafiki to i 8latek umie... bo przez takie zalozenie: :shock: Co? rafki i Ty chcesz mnie uczyć? Naprawdę zabawne. Z tego co wiem to więcej mówisz niż robisz. Jak narazie nie widziałem twoich grafik. No chyba nie powiesz że te usebary są "dobre" :mrgreen: PS. Skoro z Ciebie taki grafik po co piszesz mi na gg żeby odstąpić Ci kilka zleceń graficznych? Czyżbyś nie miał roboty przy takim fachu w ręku? :shock: - rafki - 26-07-2008 12:50 1. tak chce cie nauczyc - smieszne! 2. mam pare prac graficznych, dalem ci linki na gg 3. to byl tylko zart zebys mi odstapil. specjalnie dalem emotke '''' 4. mam robote. i to az za duzo! nie chce klotni! - BizNET - 26-07-2008 12:58 Ahh rafki... Nie chcę Twoich lekcji gdyż uważam że to ja mógł bym bardziej Tobie je udzielić niż Ty mi...Ale dzięki za propozycję. A propo roboty to skoro masz jej tyle czemu pisałeś mi żebym Ci odstąpił kilka? (pytanie retoryczne) Cytat:nie chce klotni!A kto jej chce? 8-) - rafki - 26-07-2008 13:37 BizNET napisał(a):czemu pisałeś mi żebym Ci odstąpił kilka bo ty miales jej duzo wtedy... ;] |