[NOWY] Gibux.com - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [NOWY] Gibux.com (/Temat-NOWY-Gibux-com-23024) |
- unruhe7 - 27-07-2008 19:50 RONIN napisał(a):unruhe7 napisał(a):Dziś właśnie dostałem wypłatę po kilku dniach od zażądania :-| Tak dokładnie to Ci nie powiem ale mniej więcej tydzień,góra 10 dni.Gdy strona pojawiła się pod nowym designem trzeba było ponownie zgłosić wypłate ( gdzieś na ich forum to pisze). Więc jeśli zażądałeś wypłatę jeszcze na starej wersji strony musisz ponownie jej zażądać ... - Kolekcjoner - 27-07-2008 20:01 Ja tylko zastanawiam dlaczego skasowano moje konto - JereManU - 27-07-2008 20:14 Może zbyt wiele zarabiałeś? - Kolekcjoner - 27-07-2008 20:25 Miałem aktywnych 3 poleconych i sam wyklikanych ponad 100 reklam, co było potrzebne do otrzymania wypłaty. - RONIN - 27-07-2008 21:16 Zlecalem wyplate jeszcze na starym desingu a teraz jak zlecilem znowu to pojawilo mi sie takie info "After you request for payment your account will be audited to make sure you aren't violating the TOS. If you already Requested a Payment Do not Request again You will get a warning added to your account if you do. 3 Account Warnings = Suspended Account" czyli jak dobrze rozumiem to info to maja w bazie danych ze zlecilem wyplate i zebym nie zlecaj jej znowu i ze sprawdzaja moje konto - unruhe7 - 27-07-2008 23:38 RONIN, chyba tak . [NOWY] Gibux.com - DDK - 05-08-2012 19:44 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |