Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
co sadzicie o naszej administracji i podopiekunczych? - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10)
+--- Wątek: co sadzicie o naszej administracji i podopiekunczych? (/Temat-co-sadzicie-o-naszej-administracji-i-podopiekunczych-23019)

Strony: 1 2 3 4

- tomciozet - 19-07-2008 21:43

Posty znikają między innymi wtedy, gdy są nie na
temat lub gdy obrażany jest którykolwiek z userów.

Ja również uważam, że dwóch modów powinno stracić ten tytuł.
No, dobra, trzech, bo ja również, skoro tak uważacie!
Za to Wy, przemądrzalcy jesteście idealni, nieskazitelni i niezastąpeni!!

- Kolekcjoner - 19-07-2008 21:43

Cytat:hmn: makaja, evolucja

Makaj tak, jednak evolucja ma taki temperament, że na zbędny i bezpodstawny atak odpowiada tym samym.

Suma sumarum, przy następnej kłótni np. Xnation mogłoby dojść do subiektywnej oceny Xnationa przez evolucje :-)

- piechu - 19-07-2008 22:17

ja uwazam ze niektorzy moderatorzy rzeczywiście zaniedbuja swoje obowiazki ale takich jak BizNET mijs17 czy tomciozet nie nalezy sie czepiac bo dobrze moduja
nie jest tak latwo ogarniac wszystkich tematow bo jest ich sporo i codziennie przybywa masa nowych postow
co do nowych modow to ja polecilbym makaja i jeremanu
to tyle z mojej strony

- evolucja - 19-07-2008 22:20

inaczej zachowuje się jako zwykły user, inaczej jako vip czy mod, a inaczej jako admin ;-)

- bartosx - 19-07-2008 22:21

Nie jestem zbyt dlugo na forum ale z tego co zauwazylem to swietnie na moda nadawal by sie jeremanu

- BizNET - 20-07-2008 10:07

Cytat:evolucja ma taki temperament

Do tego jaki sprytny oszust :idea:

- makaj - 20-07-2008 10:26

Powinniście się dobrze dogadywać.

- BizNET - 20-07-2008 10:30

makaj co sugerujesz? 8-)

- mjs17 - 20-07-2008 10:33

makaj my się dobrze dogadujemy już mamy swoich kandydatów

- rafki - 20-07-2008 15:33

tak btw, jak bym mial stawiac typy modow, to evolucja [nie ze jest moim kolega, ale po poprostu sie nadaje...], makaj [nie wiem, jakos go lubie, ma ten charakter... :], kolekcjoner [tak se... nie chce mi sie tluamczyc... xD].

ale fajnie by miec nowych modow i w ogole... Wink freeeesszzz