![]() |
Co robicie w wolnym czasie? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Co robicie w wolnym czasie? (/Temat-Co-robicie-w-wolnym-czasie-22851) |
- Tomsh - 15-06-2008 19:24 JereManU napisał(a):bo nie idę na łatwiznę na PSa z warezu. :-)Jakby co miałem 30 dniowa wersje testową ![]() JereManU napisał(a):ale jest trudniejszym programem w obsłudzeI wlasnie nie dla mnie, u mnie jest odwrotnie, w gimpie we wszystkim sie lapałem, bez tutków też wychodziło, a po przejscu na PSa równiutkie zero... Może taki wielki powrót zrobie :Pale najpierw kupie sobie myszke do laptopa :-P - JereManU - 15-06-2008 19:30 Tomsh napisał(a):Jakby co miałem 30 dniowa wersje testową Mówię ogólnie, od czasów pierwszego forum graficznego na jakim byłem (otwarte 12 czerwca 2007r.) do teraz, gdzie następuje już niestety 4 edycja tegoż forum (wszystko przez serwery nieszczęsne) większość osób na PSie pracuje. Tylko nieliczni wiernymi pozostali. Cytat:I wlasnie nie dla mnie, u mnie jest odwrotnie, w gimpie we wszystkim sie lapałem, bez tutków też wychodziło, a po przejscu na PSa równiutkie zero... Później, gdy zaczynasz pracę nad większymi pracami typu SpaceArty, inne LargeArty czy LayOuty jest trudniej. :-) - BizNET - 15-06-2008 19:44 Ja tam w gimp nie mogłem się połapać... PS2 wszedł mi jak bym się z tym urodził :-> Tak poza tym: php, html, java, nowe technologie, MUZYKA (uwielbiam dobrą muzyczkę) Kiedyś (może za rok jak znajdę czas) zapiszę się na kurs dj, Poza tym najbardziej lubię spędzać wolny czas: z motorkiem, Wypady na polne drogi, górki, duża prędkość! MOTORY to najlepsze co mogę sobie wyobrazić podczas wolnego czasu... - tomciozet - 15-06-2008 20:19 1. Sport: a) piłka nożna, b) tenis stołowy, 3) jazda na rowerze 2. Wędkarstwo: a) spławikowe, b) spinning 3. Internet: a) zarabianie w sieci, b) udział w forach :-) c) html, d) PHP (początkujący) 4. Języki obce: a) niemiecki (zaawansowany), b) angielski (średnio zaawansowany), c) włoski (początkujący), d) duński ("bardzo" początkujący). 5. Programowanie: a) Delphi b) Visual Basic c) Makra w Excelu 6. Narzeczona: a) rozmowy, b) spacery, c) zakupy, d) coś bardzo przyjemnego... :-> :-> - Tomsh - 15-06-2008 20:23 tomciozet napisał(a):6. Narzeczona:Gratuluje narzeczonej :-) Tylko dziwie się ze jest ona w "wolnym czasie". To już nie wonly czas tylko obowiązek te 4 podpunkty, które wymieniłeś :-) - Jezus_mybb_import15175 - 15-06-2008 20:38 1. Sport: - piłka nożna - le parkour - pływanie - wędkarstwo 2. Internet, komp: - gg - zarabianie (1$ na tydzień :-| ) - pisanie na forach, prowadzenie forum, tworzenie stronki :lol: - grafika w PSCS3 - tworzenie piosenek techno - warez 3. Języki obce : - polski (zaawansowany :-> ) - angielski (średnio zaawansowany) - niemiecki (początkujący) - japoński (początkujący) - hebrajski (początkujący) - łacina (początkujący) - rosyjski (początkujący) - amerykański (początkujący) 4. Religia: - rzymsko-katolicka (chrześcijanin) - poznawanie Boga poprzez rozmowę :-| - poznawanie historii o świętych i papieżach P.S móji nick to przezwisko ze szkoły, tylko że nie mówią po polsku tylko po angielsku (czyt. dżyzys) - tomciozet - 15-06-2008 20:47 Tomsh napisał(a):Gratuluje narzeczonejDziękuję. :-) A skoro już o Niej mowa... Dziś obchodzimy naszą 4. rocznicę bycia razem. :-D :-D - Tomikus - 15-06-2008 20:47 tomciozet, podziwiam i gratuluję :arrow: - tomciozet - 15-06-2008 20:51 Jeszcze raz dziękuję. I też się dziwię, że: a) Ona ze mną wytrzymuje. b) Ja z Nią wytrzymuję... :-> - Tomikus - 15-06-2008 20:53 mi się udało 15 miesięcy maxymalnie... stąd ten podziw ![]() |