Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
[Zamknięty][Restock] Wasze nagrody - Płatne Fale ! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140)
+---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285)
+----- Dział: Otrzymane Potwierdzenia Nagród (/Forum-Otrzymane-Potwierdzenia-Nagrod-6)
+------ Dział: Restock (/Forum-Restock-126)
+------ Wątek: [Zamknięty][Restock] Wasze nagrody - Płatne Fale ! (/Temat-Zamkniety-Restock-Wasze-nagrody-Platne-Fale-2278)

Strony: 1 2 3 4

RE: Płatne fale - nagrody - Masochista - 26-02-2010 05:15

a ja mam skina na ipoda Big Grin

RE: Płatne fale - nagrody - missolini - 26-02-2010 07:56

skin iphone - 3 fala
lagi że szkoda gadać

RE: Płatne fale - nagrody - Sintui - 26-02-2010 08:05

Skin na IPhona - 3 fala
Lagów za dużych nie miałem ale wszedłem na stronke trochę za puźno :-/. Teraz czekam na 24/7.

RE: Płatne fale - nagrody - chudas94 - 26-02-2010 08:16

Koszulka czarna- 3 fala, jestem zawiedziony :/
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/ac4d2c44f39f4644.html

RE: Płatne fale - nagrody - ketrab - 26-02-2010 08:56

a ja nie mam nic, a to za sprawą przeglądarek, które są słabsze na laptopie, niż te które mam na komputerze stacjonarnym. używałem ich trzech: mozilli,google chrome i opery. w mozilli śmigał mi dobrze internet i w ogóle, ale gdy wchodziłem w ptzplace było 400 BAD REQUEST i to bez względu na to, czy był restock, czy nie. w google chrome właśnie ''walczyłem'', a raczej oglądałem to co było i to co zostało po resotcku. wszystko było ok jak na możliwe warunki, ale gdy chciałem coś zamówić miałem 12 luk, przy czym do wpisania miałem tylko 7, a w dodatku w niektórych nie mogłem wpisać więcej jak 5 znaków. o operze to nie będę wspominał bo tam to szans nawet nie było. niestety, nie udało mi się nic zamówić, ale dziś przed nami kolejna, długa i miejmy nadzieję, że piękna noc. gratuluję,pozdrawiam i życzę powodzenia, by to o nas teraz mówili, że ci z lockerzlist najwięcej wygrali...

RE: Płatne fale - nagrody - magik1907 - 26-02-2010 09:37

Wygrałem 25$ ale nie jestem zadowolony... To nie jest do końca sprawiedliwe, zalogowałem się na czas na ptzplace i szybko dostałem się na Cool Brands, wszystko było na zielono, szybko przechodze do 75 $ i ... ZAMUŁ, KREW MNIE JUŻ ZALEWA PRZED KOMPEM no ale jakoś sie załadowało ale i tak już było za późno, na pocieszenie zostaje mi te 25dolarów ale chyba mogłem poczekać na ten darmowy...
Dodam że zamówiłem je na 3 fali i gratulacje dla DonHoracego, już myślałem że nikt nie zgarnął żadnej konsoli

RE: Płatne fale - nagrody - maggie - 26-02-2010 10:45

1 fala Madden NFL 2010 na Wii Big Grin

RE: Płatne fale - nagrody - kupol - 26-02-2010 10:48

masakra ta 3 fala ;/ mam tylko czarna koszulkę z odyssem

RE: Płatne fale - nagrody - Nyscerion - 26-02-2010 11:00

Dailies - Codzienne pytanie Big Grin
Dailies - Codzienne pytanie Big Grin -> fala pierwsza

(nie mogę coś edytować...)

RE: Płatne fale - nagrody - rom280 - 26-02-2010 11:26

hah! Wczoraj na shoutboxie podałem wam linka do wykupionych fal ;P no dobra, teraz wam podam prawidłowy link ;PP
Fala nr 1 - [Obrazek: 58aba32220aafa63m.jpg]