![]() |
Witajcie forumowicze! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Witajcie forumowicze! (/Temat-Witajcie-forumowicze-22753) |
- Terminator - 10-06-2008 20:49 Czas był ustalony 24h więc tak się zakończny, po za tym nie będę komentował za bardzo i GeneralMod nie jesteś do końca w temacie, musiał bym ci to prywatnie opisać ale chyba zdaje mi się, że nie ma takiej potrzeby. Ps. ankiety nie ma co dłużej przedłuzać już nawet, bo więcej osób już nie ma. - GeneralMOD - 10-06-2008 20:52 nie ma takiej potrzeby? Mam prawo Cię z miejsca zbanować bo łamiesz regulamin! A Ty śmiesz jeszcze pisać że nie ma takiej potrzeby? BIADA BIADA !!! - Terminator - 10-06-2008 20:53 Narazie jestem tymczasowo, pisałem wczoraj z Xonic'iem i wyraził zgodę na ankietę. - BizNET - 10-06-2008 20:59 Panie: erotomanipierdo, Eloss, Elos, Rss, Tests, pioter1044, eXv, Zarabianie, pioter1, bombel_14, Terminator, w0jt3k, Jozin, exsa, Loczek Zrobiłeś najgorszą rzecz jaką mogłeś... Do powyższego zestawu dorobiłeś sobie dziś jeszcze: Clown, chris, cysiek i Bogs a następnie głosowałeś na siebie! Czy regulamin Twojej ankiety na to zezwala? Mój niestety nie. Czy na to również jesteś w stanie sensownie odpowiedzieć i usprawiedliwić się? - Terminator - 10-06-2008 21:00 Nie zakładałem tych kont. Sprawdź ip i adres fizyczny po za tym ankieta się zakończyła i żeby podejrzewać mnie o takie coś no nie. Nie zrobił bym takie coś, naprawdę to nie ja. I niewiem kto głosuje nawet. TO nie są moje konta: pioter, bombel_14, pioter1044 I cysiek tez, bogns, chris tez i clown. A reszta bylo to troche wczesniej. I maja bana. - BizNET - 10-06-2008 21:04 Cytat:Sprawdź ip A na jakiej zasadzie niby sprawdziłem? Dobrze zostawmy IP. 4 osoby rejestrują się specjalnie po to by oddać głos a później zniknąć z forum? 2 osoby zarejestrowały się tuż przed końcem i tuż przed końcem przybyło 1 lub 2 głosy? Wybacz lecz dokładnie monitorowałem to. Tym razem mnie w bambuko nie zrobisz Cytat:po za tym ankieta się zakończyła mój post: Wysłany: Dzisiaj 21:59 do kiedy była ankieta? - Terminator - 10-06-2008 21:05 Ej co ty gadasz? Ja nie glosowalem, kurde niby jakim cudem np. teraz ten chris siedzi. TO nie ja. Po za tym, nie zrobil bym tego. Sprawdz sobie adres fizyczny kompa najlepiej. - Tomsh - 10-06-2008 21:06 Terminator napisał(a):Sprawdź ip i adres fizyczny po za tym ankieta się zakończyła i żeby podejrzewać mnie o takie coś no nie. Nie zrobił bym takie coś, naprawdę to nie ja.Szczerze powiedziawszy, po tym wszystkim co zrobiłeś, też nie miałbym pewności co do tego czy są to zwykle konta, czy założone przez Ciebie... - mjs17 - 10-06-2008 21:06 BizNET chyba możesz sprawdzić kto głosował w ankiecie to będzie wszystko jasne - Terminator - 10-06-2008 21:07 Nie zakladalem po za tym, chcę zeby bylo miedzy nami ok i to nie sa moje konta!!! Nie oftopujmy i BizNET wejdz na gg. |