Pytanie o oszusta - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: Hide Kosz (/Forum-Hide-Kosz-271) +---- Wątek: Pytanie o oszusta (/Temat-Pytanie-o-oszusta-22556) |
- BizNET - 01-06-2008 15:14 A co Ty myślisz że mi o kase chodzi? W tym wszystkim nie rozumiem jednej prostej rzeczy... Skoro masz moje namiary gg (chodzi o te moje osobiste) to można było napisać i nie ma problemu. Zrobił Pan niestety burdel że tak się wyrażę, ponieważ po pierwsze mam swoje zasady, po drugie nigdy nikomu nie ukradłem nawet złotówki! Nawet jednej!!! Co do rozmowy pierwotnej od razu pisałem Panu że z mojej strony wszystko reguluję aby nie było, lecz Pan postanowił wytoczyć mi wojnę. Cytat:Nie oddam sprawy do Prokuratury. Nie ten poziom przeciwnika.Chyba nie... sam wie Pan kogo jest tu wina.. nie moja, zresztą od złożenia wniosku do PayPal mam chyba 15 dni więc żadnego wykroczenia z mojej strony Szkoda że nie mogliśmy tego załatwić jak normalni ludzie. Kiedyś prowadziłem z Panem dialog i zdecydowanie miałem bardzo dobrą opinię... do wczoraj. Pozdrawiam i żadnych pieniędzy proszę nie wysyłać bo i tak zostaną odesłane. Zaś pieniążki które zostały zabrane Panu wypłacę w najbliższych dniach (jeśli to nie problem) Jeśli to pilna sprawa załatwię jeszcze dziś Pytanie o oszusta - Killer - 11-03-2011 01:53 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. Pozdrawiamy Administracja Forum. |