Przywitajmy się - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Przywitajmy się (/Temat-Przywitajmy-sie-22) |
RE: Przywitajmy się - Kilol - 07-01-2010 18:48 Odświeżam temat dla nowych użytkowników. Przedstawiajcie się. RE: Przywitajmy się - Verudi - 07-01-2010 19:15 Cześć, Nazywam się Szymek, ale mówcie do mnie Verudi (nie przepadam za swoim imieniem) Moim hobby jest muzyka i dziewczyny Nie grywam w żadne gry bo moje zainteresowania w/w wraz ze szkołą wypełniają moje życie w całości Co do muzyki to słucham do punka przez rock aż do ciężkiego metalu (w tym miejscu warto dodać że nie jestem antychrystem, jak to stwierdzili na innym forum ) To by było na temat mojej osoby RE: Przywitajmy się - WalkmaN - 07-01-2010 19:31 Witam, tu Paweł z mazur ;D lat 20, interesuje sie kinematografią oraz siłką, słucham co wpadnie w ucho lecz głownie to ostr ;p, RE: Przywitajmy się - Fryta61 - 09-01-2010 15:15 Ja tam się nazywam Tobiasz . Pochodzę z okolic Sanoka (Podkarpacie) a głównie to w Nowosielcech . Mam 14 lat i chodzę do 2 gimnazjum :/ . Interesuje się grami takimi jak : Fifa 10 , Fuel , GTA SA i GTA IV , Spore Crysis Medal OF Honor ... itp. lubię tez sport a szczególnie hokej rugby piłkę i koszykówkę. Uwielbiam oglądać animę i czytać mangę to mnie odpręża Za dziewczynami przepadam jak za graniem to raczej tyle RE: Przywitajmy się - m-kamillo - 09-01-2010 15:23 Elo wszystkim. Mam na imię Kamil. Jestem z mazowsza (konkretnie z miejscowości Augustów koło Radomia) Lubie grac w piłke nożna, w siatkówkę oraz piłkę ręczna. Gry jakie respektuje to ps 2009 oraz gry wyścigowe. RE: Przywitajmy się - sn@kesc - 28-02-2010 20:47 Siemka, mam na imię Patryk i jestem z Sosnowca. Mam 16 lat i chodzę do Technikum Elektronicznego. Interesuje się grami i wszystkim innym co związane jest z konsolami i PC. Od czasu do czasu również programuje, nie jest to coś wielkiego( ostatnio przeglądarka internetowa), ale zawsze coś. Ale najważniejszą chyba rzeczą jest płeć przeciwna. Słucham każdego rodzaju muzyki, oprócz HH i rapu. RE: Przywitajmy się - Omnixxx - 28-02-2010 22:18 Jestem Adam, lubię naparzać w: Spore (mam KP ), csa, NFS Carbona, The Sims 2 i 3, od czasu do czasu, ale rzadko w stare: GTA 2, Majesty, Theme Park World. Nie mam konsol, ale mam 3 kompy . Jednego lapka, drugiego ręcznej roboty, trzeciego staruszka sprzed 12lat, ma raptem 800mhz procka. Uczę się CSSa. Lubię filmy: Gwizdne, wojny, piraci z karaibów. RE: Przywitajmy się - RoboticFreeze - 01-03-2010 16:28 Ja krótko i treściwie Imię: Jakub Ksywki: RF, RoboticFreeze Co lubię: Gry, książki, muzyka (brak ulubionego rodzaju) Klasa: 3 technikum (technik informatyk) RE: Przywitajmy się - Tiger04 - 01-03-2010 19:44 Nazywam się Michał mam 15 lat, mieszkam w Opolu. Chodzę do szkoły plastycznej . Moje hobby to szachy i oczywiście komutery. Lubie grać w kosza, cs'a i dużo dużo więcej =) RE: Przywitajmy się - Songoku - 02-03-2010 16:05 Jestem Michał, chodzę do III klasy Technikum Budowlanego w Opolu. Lubię z********** na rowerze jak i samochodem Jak chyba prawie każdy mężczyzna interesuję się motoryzacją i: - Historią starożytną - Joga, Buddyzm Tybetański, Tai chi, Sztuki walki - Psychokineza i inne zjawiska paranormalne - Informatyka Gram w gry związane z wyścigami, przygodą i akcją. Lubię słuchać prawie wszystkiego Hard Techno, Reggae, Dance,Hip Hop, Rock itd. Na sport przeznaczam min. 1 godz. dziennie. W przyszłości chciałbym kupić Camaro (6.2 L - 427 KM), mieć 1000000 zł na paliwo i zapierdalać w kierunku zachodzącego słońca z swoją laską To tyle o mnie. (więcej nie pisałem bo to ściśle tajne ) |