{NOWY}earn3.com - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: {NOWY}earn3.com (/Temat-NOWY-earn3-com-21686) |
- Sniechu - 02-01-2009 20:06 Grafika jest taka od kiedy się tam zarejestrowałem, ale było to stosunkowo niedawno... Wypłaty są pewnie takie jak na dingo, trzeba polować na instant, ale MAKSIMUM to 3$! W dingo maksimum to 10$, więc o niebo lepiej. Jeszcze do tego admin wypłaca w godzinach nocnych naszego czasu i z tego co się orientuję to nie codziennie. Warto wspomnieć, że earn3 i dingobux są z tej samej sieci buxów, ale należą do osobnych adminów. Admin dingobux jest też adminem chillbux. @UP: Aha, czyli dobrze, że tam nie klikałem... - Kubabest - 02-01-2009 20:11 Admini maja to samo forum .To jakas spolka. Ten sam admin prowadzi Extra10 Chillbux'a. Go Pratt prowadzi dingo buxa. - Sniechu - 02-01-2009 20:14 GoPratt prowadzi dingobuxa i chillbuxa a "Admin" prowadzi Extra10 i earn3. Osobiście wolę GoPratta, bo wypłacił mi już około 30$ (z tego wypłaciłem sporo refbacku). Póki co chillbux płaci nawet bez limitów, więc spokojnie można tam klikać. W dingobux polecam klikanie tym, którzy mają czas, żeby polować później na wypłatę. Extra10 i Earn3 nie polecam, skoro płacą tylko premium... - Cahais - 02-01-2009 20:17 cos czuje ze chillbuxa czeka los dingo ale nie chce 'wykrakac' a - Sniechu - 02-01-2009 20:34 Cahais, co tu wykrakiwać... Lubię takie buxy jak dingo. Na wypłatę trzeba polować, ale przynajmniej jest tyle lotnych reklam, że zawsze masz to wymagane minimum i jak tylko nadarzy się okazja, zlecasz. Na chillbux póki co dostałem tylko jedną wypłatę, a jest to spowodowane dużo mniejszą ilością reklam niż na dingo. Nie chcę nic mówić, ale ja bym nawet wolał taki system wypłat jak na dingo, tylko musiałoby być dużo lotnych reklam, żeby się opłacało czyhać na wypłatę... - Kubabest - 02-01-2009 20:37 Sniechu napisał(a):GoPratt prowadzi dingobuxa i chillbuxa a "Admin" prowadzi Extra10 i earn3. klocilbym sie ... - Sniechu - 02-01-2009 20:42 Popatrz sobie na to, kto zakładał tematy "Payment Proofs" na poszczególnych forach. GoPratt w dingo i chill, a w extra10 i earn3, admin. Temu moderatorowi już dawno przestałem ufać. Napisał, że wypłaty nie będę otwarte kilka dni temu, a były. Przez niego nie zleciłem wypłaty kilka dni wcześniej. Zresztą nie ma to znaczenia... Osobiście czekam na kolejnego ich buxa. :mrgreen: - Kubabest - 02-01-2009 20:46 To w ogole tam u nich pogmatwane wszystko dwaj admini jak nie wiecej , a jedno forum .Niby jakas firma a jak przychodzi co do czego to buxy sa odzielnie .A co do tego numeru z wyplatami to moze nie wiedzial ,a admin zrobil prezet noworoczny , albo chial zeby jak najmniej ludu wyplacilo . - Sniechu - 02-01-2009 20:51 Wtedy to w ogóle jakieś dziwne było. Wyglądało to tak, jakby obydwaj admini, bez swojej wiedzy wypłacili tego samego dnia o różnych porach. Jeden wypłacił o 19, drugi o 22. A mieli wtedy w ogóle nie wypłacać. Wszystko tam dziwnie poplątane w tej firmie. Ten mod też jakiś niedoinformowany. Dla mnie to lepiej, że wszystkie buxy mają jedno forum, bo jakby chcieli jakiegoś zwinąć, to musieliby od razu wszystkie, bo ludzie przestaliby im ufać. Mimo tego, że wprowadzają czasami jakieś dziwne limity, to polowanie na wypłatę też nie jest normalne, lubię ich. :-) Te wszystkie lotne reklamy są kupowane przez userów za kasę z konta, nie są dodawane przez admina. Wszyscy myślą, że dingo nie wypłaca i za kasę kupują reklamy, przez to można lepiej zarobić. :idea: - Kubabest - 02-01-2009 20:56 Jedna z ich firm przestala wyplacac mojim zdaniem a mozna powiedziec ze nawet wcale nei wyplacala , chociaz na ich forum sa dowowdy wyplat.Firma ta sie nazywa chyba "kazaringpt" tzn firma w ktorej za reklame masz 1$.Co do reklamw dingobuxie to chyba zwiekszyli ich ceny o 50% :roll: .Ale osobiscie jka dostane wyplate z dingobuxa (na nowe konto AP jezeli mi zmienia) Zainwestuje w chillbuxa w poleconych.:-) |