Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
My Search funds wyszukiwarka za którą płacą - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: My Search funds wyszukiwarka za którą płacą (/Temat-My-Search-funds-wyszukiwarka-za-ktora-placa-21046)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

- PrzemoSiemo - 17-02-2008 14:11

Zbigi20 ale co sie kryje pod slowem bezmyslnie klikać :?: Ile razy korzystales dziennie z tej wyszukiwarki. Jest jakis limit wyszukiwań :mrgreen: ? Czy moze wyszukujac jakas stronke za pomoca tej wyszukiwarki nie wchodziles na nia i z niej nie korzystales?

- zbigi20 - 17-02-2008 14:18

Gdy mi zablokowano stronę do wyszukiwania pod danym loginem, napisali chyba do 100 wyszukań dziennie. A moja bezmyślność polegała na tym że np nie zawsze czegoś szukałem np po wpisaniu jakiegoś słowa kilka razy pod rząd kliknąłem szukaj w przeglądarce, moje konto liczyło w statystyce ile razy wyszukałem ale oni zauważyli że to klikanie jak automat.

- PrzemoSiemo - 17-02-2008 14:25

aha. Dzieki za dobra rade. Bede uwazal bo juz sam chcialem sie rozpedzic :-) troszke przychamuje z tym wyszukiwaniem mam jeszcze przeciez google (mniej popularna:-)) pzdro

- audia4 - 17-02-2008 16:59

zbigi20, a mi oni własnie powoli zwracają kase. bo w tym mailu pisali coś o śledztwie

- zbigi20 - 17-02-2008 17:20

NO WIDZISZ JUż DWA DNI I NA STARYM LOGINIE DALEJ MAM ZAMIAST STRONę WYSZUKIWARKI TYLKO CZERWONY NAPIS WIęC ZAłOżYłEM NOWE KONTO, SKASOWAłBYM TEMTEN LOGIN ALE NIE MA JAK, CHOCIAż NA KONTO NORMALNIE SIę LOGUJę ALE CIąGLE JEST ZERO

- Tomsh - 17-02-2008 18:34

Mi też liczy tylko kliki poleconych. Ale ciągle rośnie :-)

- zbigi20 - 18-02-2008 18:28

Po ponownej rejestracji po przeliczeniu ok 90 wyszukań mam 2,44 to ciekawe.
Na jednej ze stron pisze:

Zarabianie w My Search Funds polega na normalnym wyszukiwaniu informacji w wyszukiwarce Ask.com i tu nie chodzi o same wyszukiwanie ale o wyszukiwanie i klikanie wyników, więc pamiętaj nie chodzi o samo wyszukanie informacji ale o wyszukanie i odwiedzenie strony z wyników, to co zauważyłem to bardziej płatne ( dochodzące do [b:-|6e461d1bf]0.03 ÂŁ [/b:-|6e461d1bf]) wyszukania są wtedy gdy klikniemy link sponsorowany a owych nie brakuje w Ask.com.

Pamiętaj że wynagrodzenie za wyszukiwanie dodawane jest tylko w dni robocze czyli od poniedziałku do piątku np. gdy wyszukamy w sobotę i w niedzielę to wynagrodzenie dostaniemy w poniedziałek, więc bez obaw że za wyszukiwania nie dostajemy pieniędzy.

Z tego wynika że ta sama liczba punktów może być różnie wyceniana.

- PrzemoSiemo - 18-02-2008 21:18

Zbigi20 mam do Ciebie pytanko ponownie :-) moze wydac sie troche banalne ale coz zadam je jak mowisz o linkach sponsorowanych to gdzie je moge dorwać w wyszukiwarce ask.com, bo w wynikach wyszukiwan takich linkow jeszcze sie nie dopatrzylem :-( tylko same wyniki wyszukiwań plus jakies zdjecia i video po prawej stronie. Jesli chodzi o te maksymalne dzienne 100 wyszukiwań (o ktorych wczesniej pisales ) jest to gdzies dodatkowo podane w regulaminie? Za info z gory wielkie dzieki pzdro !

- zbigi20 - 18-02-2008 22:17

O gdybym to ja wiedział który to sponsorowany, nie wiem jak się dowiem dam znać taką informację znalazłem na sprawdzonej stroni chyba ich tylko przetłumaczonej na polski.
Co do 100 wyszukań to tylko zdawkowa informacja, przy blokadzie i nic więcej nie wiem. Ciekaw jestem jak wyszukujecie, bo ja w firefoxe na górze mam ją domyślnie ustawioną po prostu albo wybieram gotowy wpis albo coś wpisuje, pozdrawiem

- PrzemoSiemo - 18-02-2008 22:52

Hej Zbigi20 juz wiem które sa sponsorowane własnie sie dowiedzialem :mrgreen:
Linkami sposnorowanymi sa te linki strony które znajduja sie w górnej czesci wyszukiwarki na tle ciemnego pola podpisanego Sponsored Results. Przykładowo wpisz w nasza nowa doskonała przeglodarke taki zlepek słow (przypadkowy :-)) "england cricket shirts" i wysoczy ci tło llinków sponsorowanych. Pozdrowienia

----------------------------------------------------------
http://www.ebesucher.de/index.php?ref=parzyczek83