MoneyBookers - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Konta Bankowe (/Forum-Konta-Bankowe-449) +--- Dział: Systemy Płatności Internetowych (/Forum-Systemy-Platnosci-Internetowych-206) +---- Dział: Skrill (/Forum-Skrill-456) +---- Wątek: MoneyBookers (/Temat-MoneyBookers-20867) |
RE: MoneyBookers - kipeer - 29-05-2012 01:59 MasterCard to typ karty . MasterCard jest jak "Piłka nożna" w sporcie. Jest jeszcze Visa... tenis... itd itp Ta z MB jest platna chyba 5Ł za miech RE: MoneyBookers - PlastPL - 29-05-2012 16:36 Karta Prepaid Mastercard służy do łatwego korzystania ze środków zgromadzonych na koncie Skrill - wypłaty z bankomatów i płatności w sklepach. Kosztuje 10e na rok. Dla vipów jest całkowicie darmowa. RE: MoneyBookers - Czaplinek - 10-08-2012 07:46 Witam. Mam problem wczoraj podczas próby logowania się na MB wpisałem 3 razy błędne hasło konto zostało mi zablokowane itd. Wysłałem im skan dowodu osobistego oraz napisałem meila lecz cisza. Czy ktoś miał taki przypadek ? ile sie czeka zanim odpiszą i czy w ogóle jeszcze szansa na odzyskanie konta. Nie wiem czy podczas zakładania konta nie walnąłem się i nie podałem daty urodzenia o rok mniejszą . Na stronie szukałem numeru telefonu do nich ale sa same zagraniczne, mają oni w ogóle jakis BOK Polskie ? RE: MoneyBookers - tomazzi - 10-08-2012 07:51 (10-08-2012 07:46)Czaplinek napisał(a): Witam. imię,nazwisko, adres na takie rzeczy patrzą z dowodu jak nie pamiętałeś hasła to trzeba było sobie po 2 nie udanym logowaniu przypomnienie wysłać RE: MoneyBookers - Czaplinek - 10-08-2012 08:13 (10-08-2012 07:51)tomazzi napisał(a): imię,nazwisko, adres na takie rzeczy patrzą z dowodu Właśnie tak zrobiłem tylko jak wspomniałem podałem prawdziwą datę urodzenia i wywaliło mi ze błędna, dlatego wydaje mi się ze podczas rejestracji podałem datę urodzenia o rok mniejsza ;/ tomazzi miałeś może tak jaki przypadek jak ja ? RE: MoneyBookers - diabloo07 - 10-08-2012 08:28 Jak wysłałeś dowód, to musisz czekać, aż odpiszą. Ja czekałem kilka dni, też miałem złą datę urodzenia i mi ją po prostu zmienili na tą z dowodu RE: MoneyBookers - Czaplinek - 10-08-2012 08:39 Szybko odpisują Szanowny Panie xxxxxxxx, dziękujemy za Pana kontakt z Działem Obsługi Klienta Skrill (Moneybookers). W odpowiedzi na Pana zapytanie informujemy, iż nasze centrum obsługi klienta oferuje pomoc w języku polskim zarówno drogą mailową jak i telefonicznie. Czas 2 dni roboczych potrzebny na rozpatrzenie sprawy jest maksymalnym okresem, istnieje oczywiście możliwość, że hasło odzyska Pan jeszcze dzisiaj. W tym celu zalecamy Panu monitorować stan swojej skrzynki mailowej, na którą otrzyma Pan nowe hasło. Dziękujemy za korzystanie z naszych usług. Serdecznie pozdrawiam, Artur, Dział Obsługi Klienta Skrill (Moneybookers) Odp: MoneyBookers - PlastPL - 10-08-2012 12:34 Mb ma najlepszy support ze wszystkich ewalletow. Z zalatwieniem takiej sprawy nie powinno byc zadnego problem. Wysyłane z mojego GT-I9001 za pomocą Tapatalk 2 RE: MoneyBookers - diabloo07 - 12-08-2012 11:21 tu bym się kłócił, ale nie ma sensu RE: MoneyBookers - PlastPL - 13-08-2012 09:44 (12-08-2012 11:21)diabloo07 napisał(a): tu bym się kłócił, ale nie ma sensu Współpracuje z mb juz kupe czasu, odpowiedz od supportu zawsze otrzymuje maksymalnie w kilka godzin, jeszcze nie zdarzylo mi sie zeby nie dalo sie czegos zalatwic. Wiec nie ma tu sie o co klocic, co najwyzej ubolewac że nie dzialoaja na rynku Hyipow i pokrewnych. |