[PŁACI] buxa.in - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [PŁACI] buxa.in (/Temat-PLACI-buxa-in-20717) |
- tomciozet - 24-02-2008 16:29 lukaszblobi napisał(a):mi jakoś nie chce chodzić ta strona jak jest u was??Często odświeżaj, a jak się pokaże taki krokodyl, to sprawdź stronkę po godzinie. :mrgreen: - vere - 01-03-2008 20:43 scam - tomciozet - 01-03-2008 20:52 vere napisał(a):scamCo Ty gadasz??? Czemu ściemniasz, widząc COŚ TAKIEGO?? ;-) - vere - 01-03-2008 20:58 to są Twoje wypłaty? Ja czekam full czasu na wypłatę i nic, Admin też nie raczy wyjaśnić sprawy a po 2 się spotkałem dużo razy z listami scamó'w i widnieje na nich właśnie ta firma... Jeżeli się mylę to zwracam honor - Pablobo - 01-03-2008 21:01 Co prawda nie mogę się zalogować... Nie wiedzieć czemu, to firma jest rzetelna i na pewno wypłacalna! :-D - vere - 01-03-2008 21:05 Pablobo napisał(a):Nie wiedzieć czemu, to firma jest rzetelna i na pewno wypłacalna! :-D No spoko, stwierdziłem, że to scam ze swojego doświadczenia, jeżeli wypłaca to sory za pomyłkę :-P - tomciozet - 01-03-2008 21:07 vere, a kupiłeś tam jakichś refów?? Jak długo czekasz na wypłatę?? Mi też odpowiadają na maile po kilku dniach. Na Premium czekam od poniedziałku. Dziś zleciłem kolejną wypłatę. ;-) - vere - 01-03-2008 21:22 tomciozet napisał(a):vere, a kupiłeś tam jakichś refów?? Miałem właśnie zamiar kupić sobie refów ale natrafiłem na TO Na wypłatę czekam już ponad 3 miesiące, także od tamtej pory nie dostałem odp na żadnego meila :-P - tomciozet - 01-03-2008 21:28 Ja kupiłem już (łącznie) 145 refów. :mrgreen: Wypłaty dostaję w kilka godzin. Z mailami faktycznie trzeba ich trochę pognębić, żeby wreszcie zareagowali. Odnośnie wypłaty: Masz ją w historii?? Ja też na początku miałem z tym problem, ale zorientowałem się, że trzeba kliknąć ze 3 razy, bo za każdym razem pojawia się inna info. Klikaj w wypłatę, aż do skutku. ;-) PS Wiesz, że teraz minimum to 5$, tak? :-> - vere - 01-03-2008 21:41 Ładnie, ładnie :-D Ile czekałeś na poleconych? I w jakim stopniu są aktywni? Zleciłem do wypłaty 21$ jak jeszcze było do min 2$, ale teraz to nawet się nie mogę na stronę zalogować :evil: Nom i nie wiem czy zakładać 2 konto czy nie... :roll: |