Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
[Nieaktualne]GamerPro.pl ogłasza nabór do redakcji - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Refback (/Forum-Refback-283)
+--- Dział: Refback za Pieniądze (/Forum-Refback-za-Pieniadze-129)
+---- Dział: Archiwum (/Forum-Archiwum-317)
+---- Wątek: [Nieaktualne]GamerPro.pl ogłasza nabór do redakcji (/Temat-Nieaktualne-GamerPro-pl-oglasza-nabor-do-redakcji-20578)

Strony: 1 2 3

- tomciozet - 31-12-2007 00:28

Hadrianoo, rozumiem, że możesz się zdenerwować, ale albo edytuj słownictwo, albo podwójny warn.

- Maciekorzysz - 31-12-2007 00:28

powiedziałem, że być może Ci się zwróci :-)
Pozdro.
ps. Garenge serio zlamiłeś...

- garenge - 31-12-2007 10:27

Mam 13 lat i się dopiero uczę...

- Maciekorzysz - 31-12-2007 12:23

dobrze, to świadczy, że jesteś inteligentny, jeżeli znasz swoją wartość :-)

- Hadrianoo - 31-12-2007 12:39

Maciekorzysz napisał(a):dobrze, to świadczy, że jesteś inteligentny, jeżeli znasz swoją wartość :-)

Czyli uważasz, że jeśli ktoś uważa się za "zero" to znaczy, że nie jest inteligentny :?:

- Maciekorzysz - 31-12-2007 12:44

na odwrót.

- Hadrianoo - 31-12-2007 13:01

Moim zdaniem poczucie własnej wartości ogólnie nie ma za dużo wspólnego z inteligencją. Choć prawdą jest, że wiele osób, które uważają sie za znakomite/wspaniałe/świetne jest zdaniem jakiejś części ludzi mało inteligentna. Nie można od razu uznać, że ktoś kto jest pewny siebie jest po prostu głupi. Pewność siebie to ogromna zaleta, szczególnie w biznesie.

- BizNET - 31-12-2007 14:06

Po 1. Nie tolerujemy tu wulgaryzmów i kłótni
Po 2. to nie miejsce na dyskusje! Mówiłem że jak ktoś zainteresowany ofertą to jest taka opcja jak PW!

Mam nadzieję że nie będę musiał więcej zwracać uwagi w tym temacie :!:

[Nieaktualne]GamerPro.pl ogłasza nabór do redakcji - Killer - 29-07-2012 08:47

Moderator uznał temat za PRZEDAWNIONY i przenosi go do Archiwum.