Pomysł - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Pomysł (/Temat-Pomysl-20520) |
- Rozzi - 25-12-2007 20:13 Cytat:Rozzi, nie chciałbym dawać Ci warna za... nieczytanie postów... :lol: Dobry żart! :mrgreen: To wy tu dajecie warny za nie czytanie postów? :shock: SZOK Założymy się że warna nie dostanę? Sorka ale jak narazie nie przekroczyłem żadnego podpunkciku regulaminu i możesz mi.... - tomciozet - 25-12-2007 20:17 Maciekorzysz napisał(a):byłem pierwszy TomekTo był w sumie komentarz do Twojego tekstu. :-P Rozzi napisał(a):Założymy się że warna nie dostanę?Założymy, założymy. Nie dam (na razie). :-P PS Nie chodzi o niedoczytanie, tylko o pretensje związane z tym niedoczytaniem. :-P - Maciekorzysz - 25-12-2007 21:02 Więc Rozzi powinieneś dostać warna wiesz za co? więc Nie przeczytałeś wszystkich postów, co wiąże się z wypowiedziami nie na temat, a to jest własnie spam... a w regulaminku jest chyba takie cuś - Vego06 - 30-12-2007 01:23 założyć forum to nie problem gorzej jest z jego rozpowszechnieniem i złapaniem userów - Maciekorzysz - 30-12-2007 13:47 pisze kolejny raz, ze nie bedzie problemu z rozpowszechnieniem, przeciez znamy się na reklamie itp ;] ps, ktos chetny do wymyslenia tematyki? |