Jakie zmiany? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Jakie zmiany? (/Temat-Jakie-zmiany-20311) |
- tomciozet - 11-11-2007 16:04 Ja pisałem do niego z konta w złotówce. Powinno dojść. Nie chce kasy, to nie. ;-) :-P - BloodAngels - 11-11-2007 17:33 No on jest uczciwy , wyslij 2 - DjMj - 11-11-2007 21:53 Tomcio , wyślij na PW , ostatnio nie dostawałem zazdaniam o wyplacie , na mailu 3powiadomienia a w panelu amidna 7xD - tomciozet - 11-11-2007 22:29 Ok, jutro Ci prześlę. - KITRON - 14-11-2007 20:17 Może wprowadź e-gold? - sarna - 19-11-2007 17:51 Dobrze by było jakby były przelewy wypłat na mBank... :mrgreen: Ale to dużo roboty z przelaniem na konto z PayPal a potem dopiero na konta użytkowników no i się opłaca jeśli masz też konto w mBanku bo jeśli nie to lepiej nie... :-P No i trzeba się pogodzić z faktem, że 5PLN z PayPal na konto tracisz. Więc musisz policzyć ile razy na miecha wypłacasz kasę i ile strat poniesiesz.... Chyba że wypłaty na mBank robić pod koniec każdego miesiąca... Przelewasz całą sumę do siebie, a potem do użytkowników... Chyba to jest najlepsze rozwiązanie do tego pomysłu.... :lol: Kupno reklamy - Guest - 10-12-2007 16:58 Jestem na kilku stronkach tego typu. Dlaczego jest tu tak skomplikowana zamiana zarobionych groszy na reklamy własnych stron. Na innych stronach zaznaczam reklamę jaką chcę kupić, wpisuje linki i sprawa załatwiona. Za godzinie jest mój baner gotowy do klikania dla innych. A u Was , wysyłaj maile i inne ceregiele . Szanujcie nasz cenny czas. Jakie zmiany? - Kilol - 11-03-2011 01:55 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. Pozdrawiamy Administracja Forum. |