Prizee - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Prizee (/Temat-Prizee-20213) |
- dzelagr - 06-09-2008 15:12 a jak się potwierdza obecność w kolejce? wystarczy się zalogować codziennie? - RONIN - 06-09-2008 15:31 dzelagr napisał(a):a jak się potwierdza obecność w kolejce? wystarczy się zalogować codziennie? nie do konca:-) logowac sie trzeba codziennie i nad wszystkimi grami bedziemy widzieli ze mamy wiadomosc - co dnia trzeba kliknac na ta wiadomosc - otworzy nam sie strona z info po jaka nagrode stoimy w kolejce oraz pokaze nam nasze aktualne miejsce w kolejce - dzelagr - 08-09-2008 18:28 dzieki RONIN za szybkie odpowiedzi :-) narazie chyba już wszystko wiem. jak będę miała jakies pytania to napiszę jeszcze :-P - RONIN - 08-09-2008 18:30 dzelagr napisał(a):dzieki RONIN za szybkie odpowiedzi :-) narazie chyba już wszystko wiem. jak będę miała jakies pytania to napiszę jeszcze :-P nie ma za co:-) staralem sie jak moglem by wszystko dokladnie wyjasnic i odpowiedziec na twoje pytania:-) w razie dalszych pytan zawsze sluze pomoca jesli tylko bede znal odpowiedz na twoje pytania:-) - dzelagr - 08-09-2008 18:57 jeszcze jednak mam pytanie :-) jak np aktywuje maxpacka i mam ten woreczek taki to on ma jakąś ważnosć? czy będzie dotąd aż go użyje? - piechu - 08-09-2008 19:03 a ja mam pytanie w tej kolejce to po ile dziennie tych czekow na 10 euro rozdaja i jak tam jest z poleconymi czy cos sie za nich dostaje?? - RONIN - 08-09-2008 19:04 mowisz o poczekalni na prizee.com:-) po aktywowaniu kodu maxpack - kod trafia do poczekalni i jest wlasnie ten woreczek widoczny w niej - dopoki go nie wykozystasz to bedzie tam sobie lezal a limit jego lub ich ( bo ilosc kodow w poczekalni jest nieograniczona) jest bez limitu tzn dopoki bedzie istniala strona prizee.com to do tego czasu twoj kod nie straci waznosci - dzelagr - 08-09-2008 19:07 aha, bo słyszałam że kody po kilku dni tracą ważność tylko nie wiedziałam czy jeszcze przed aktywacją czy po ( jak już są w poczekalni :-) ) - RONIN - 08-09-2008 19:33 dzelagr napisał(a):aha, bo słyszałam że kody po kilku dni tracą ważność tylko nie wiedziałam czy jeszcze przed aktywacją czy po ( jak już są w poczekalni :-) ) kody traca waznosc to prada ale jesli sie ich nie wykozysta - jesli sa juz w poczekalni to tak jak by zostaly wykozystane i ich juz termin waznosci nie obejmoje:-) kody kupione za pomoca sms maja kilkudniowa waznosc kody allopasB maja 3 miesieczna waznosc natomiast kody pack+ ( maxpack) roznie nazywane ale chodzi o 1 kod - sa bezterminowo wazne - a wiec nawet nie wykozystane te kody nie straca waznosci najlepiej jednak kod uzyc tzn dac do poczekalni - piechu - 08-09-2008 19:34 ronin jak mozesz to mi tez odpowiedz bo jak napisalem moj post to chyba byles w trakcie pisania swojego i go nie zauwazyles |