Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
"SHOP/UW redemption sometime this week :)! Stay tuned for more..." - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140)
+---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285)
+----- Dział: Newsy (/Forum-Newsy-300)
+----- Wątek: "SHOP/UW redemption sometime this week :)! Stay tuned for more..." (/Temat-SHOP-UW-redemption-sometime-this-week-Stay-tuned-for-more-19013)

Strony: 1 2 3 4

RE: "SHOP/UW redemption sometime this week :)! Stay tuned for more..." - Driver - 05-01-2011 17:56

YEAH Smile Nareszcie restock i moje pierwsze wypróbowanie bocika ;P

RE: "SHOP/UW redemption sometime this week :)! Stay tuned for more..." - norek - 05-01-2011 20:09

kurde, muszę kupić znowu uw, bo brakuje mi jednego dnia by się zakwalifikowaćSad

RE: "SHOP/UW redemption sometime this week :)! Stay tuned for more..." - znikajacypunkt - 05-01-2011 20:40

Wielka szkoda, że nie można z decalem. Tak muszę zakupić UW i pewności nie mam, że coś wygram.

RE: "SHOP/UW redemption sometime this week :)! Stay tuned for more..." - Morfit - 06-01-2011 00:54

1 raz będę LRC używać Big Grin
Nie wiem czy skakać na elektronikę czy PayPal'e :/ Wydaje mi się że PayPal'e.

RE: "SHOP/UW redemption sometime this week :)! Stay tuned for more..." - Driver - 06-01-2011 01:03

a ja bym skakał na elektronike poniewaz puki co nie mozna zamawiac poprzez PE i Shop to tak naprawde po co ci kasa ? Big Grin

RE: "SHOP/UW redemption sometime this week :)! Stay tuned for more..." - paskur - 06-01-2011 08:47

chyba właśnie dla tego, że nie można brać na PE , to większość idzie na PP

RE: "SHOP/UW redemption sometime this week :)! Stay tuned for more..." - BartuS - 06-01-2011 08:50

I dobrze, że na PE nie można brać. Więcej dla mnie. Zamawiajcie PP, a ja sobie zamówie iPody

RE: "SHOP/UW redemption sometime this week :)! Stay tuned for more..." - ketrab - 06-01-2011 17:27

Jednak dostępne decale...
Dla mnie niezrozumiała decyzja - najpierw je blokują, później zmieniają zdanie. Czyli w takim razie robi nam się "general", a nie SHOP/UW...

RE: "SHOP/UW redemption sometime this week :)! Stay tuned for more..." - znikajacypunkt - 06-01-2011 17:58

up:

No i bardzo dobrze, że są decale.Dobre posunięcie ze strony Lockerz Smile

RE: "SHOP/UW redemption sometime this week :)! Stay tuned for more..." - znikajacypunkt - 06-01-2011 18:00

(06-01-2011 17:58)znikajacypunkt napisał(a):  up:

No i bardzo dobrze, że są decale.Dobre posunięcie ze strony Lockerz Smile
Ktoś kto nie potrzebuje UW, może zakupić decala i wtedy będzie brał udział w restocku
Sorry za podwójny post.