Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Najnowszy przeciek dotyczący lutowego restocku ! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140)
+---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285)
+----- Dział: Newsy (/Forum-Newsy-300)
+----- Wątek: Najnowszy przeciek dotyczący lutowego restocku ! (/Temat-Najnowszy-przeciek-dotyczacy-lutowego-restocku-1865)

Strony: 1 2 3 4

RE: Najnowszy przeciek dotyczący lutowego restocku ! - joke16 - 16-02-2010 22:24

Chyba chcą żeby każdy stracił swoje Ptzty na nową wersje, tak myślę przynajmniej.

RE: Najnowszy przeciek dotyczący lutowego restocku ! - lysy88 - 16-02-2010 22:34

dokładnie, chcą żeby wszyscy wydali jakoś ptz nawet jeśli nic nie dostaną... płacisz za szanse 100 i żadnej gwarancji że coś wygrasz

RE: Najnowszy przeciek dotyczący lutowego restocku ! - sajan25 - 16-02-2010 23:02

ale to jest bardzo dobry pomysl . Jezeli ktos ma duzo ptz moze zarezerwowac i miec duzą szanse na nagrode bo nie ukrywajmy ze to jest najgorszy problem - czy zdązysz . Automatycznie rosnie szansa a jezeli nie chcesz wydawac ptz na rezerwacje mozesz probowac na damorwym i wcale nie musisz ptz wydawac na rezerwacje . Kolejnym plusem jest to ze jak sporo osob na platnych sie wykupi to wieksza szansa na damorwym cos zgarnąc

RE: Najnowszy przeciek dotyczący lutowego restocku ! - Alexzus - 16-02-2010 23:51

Ja mam równiutkie 333 ptz i nie mam zamiaru wydawać im 25 dni ciężkiej pracy (xD) jaką włożyłam w odpowiadanie na ich dialies, więc niech spadają Sad. Gdyby chociaż była pewność że zamówimy coś porządnego.. I skąd możecie wiedzieć że na 4 fali nie będzie nikogo? Może wszyscy główkują jak wy i po 30 sekundach zostaną same gry mario i tapety na pulpit :/
ooo... Jak w 1 2 i 3 fali nie wezmą to przeniesie się na 4, nie uważacie? Te same szanse ^^ Ale racja, na poprzedniej fali warto być bo mniej hien się rzuci, chyba że roznoszą po tyle samo nagród na 3 fale a później na 4 dają resztę.. Tyle że 100 ptz to dla mnie całkiem dużo :/ Gdybym miała z lista od początku to miałabym prawie 700ptz.. Wtedy bym się szarpnęła

RE: Najnowszy przeciek dotyczący lutowego restocku ! - Mathi00 - 17-02-2010 12:26

Dobra czyli z tego co rozumiem to "płatny" restock jest 25 lutego, a "bezpłatny" to jeszcze nie wiadomo?

RE: Najnowszy przeciek dotyczący lutowego restocku ! - Luq333 - 17-02-2010 12:58

Pomysł taki sobie mam 900 ptz poluje na wii wiec moze 100 ptz bym wydal ale dokladnie godziny nie podali a jak omine restock to niedosc ze strace 100 ptz to jeszcze nie bede mial nawet szansy sprobowac cos wygrac.Obydali jeszcze dokladna godzine to wydam te 100 ptz.

RE: Najnowszy przeciek dotyczący lutowego restocku ! - rubik - 17-02-2010 13:04

hehe, do 25 lutego będę miał tyle punktów ile mi trzeba Wink

RE: Najnowszy przeciek dotyczący lutowego restocku ! - Qbashon - 17-02-2010 13:30

Wg mnie 'zlodziejsko-marketingowy' pomysł. Wezma duzo punktów które dlugo zbieralismy za nic. A jeszcze jedno takie glupie pytanie: czy na restocku jest kilka sztuk danych produktów??? czy z każdego po jednym???

RE: Najnowszy przeciek dotyczący lutowego restocku ! - Zythus - 17-02-2010 14:33

@Luq
czytajcie dokładnie. Po zarejestrowaniu się na ten płatny restock, dostajesz informację z dokłądną godziną restocku Smile. Nie ma szans, żebyś przegapił Smile.
Ja gdybym miał chociaż 300 ptz to bym kupił "bilet". Y... zawsze większa szansa na wygranie, a jak się nie uda na płatnym, to na darmowym.

@Alexzus
właśnie nie! Dużo ludzi kupuje losy Big Grin. Dużo ludzi kupi losy i będzie o wiele mniej osób na darmowym, chociaż i tak sporo i trzeba będzie siedzieć 3 dni po kolei, ale szanse większe. Na Twoim miejscu bym kupił bilet, bo i tak zostaje 233 ptz, a do 25 nazbierasz do 250 spokojnie [jeżeli chcesz Wii, bo psp to nie problem]. Najmniej ludzi będzie na pierwszej fali - kosztuje ona 350 ptz, więc szanse, na upolowanie tam jakiejś nagrody są bardzo wysokie.. jakieś 85% szans Smile

RE: Najnowszy przeciek dotyczący lutowego restocku ! - wojtek54326 - 17-02-2010 15:52

MAM AVASTA 4.8 JUŻ OD ROKU, PRZESKANOWAŁEM GRUNTOWNYM SKANEM TWARDE DYSKI I ARCHIWA ALE NIC MI NIE WYKRYŁO. TO CHOLERNIE DZIWNE, JAK NIE BAN TO CZEMU TYLKO LOCKERZ.COM I PTZPLACE.COCKERZ.COM MI SIĘ NIE WYŚWIETLAJĄ???

TERAZ JAK WCHODZĘ NA OBYDWIE STRONY TO POJAWIA SIĘ NAPIS :

Przekroczono limit czasu połączenia

Serwer lockerz.com zbyt długo nie odpowiada.

* Witryna może być tymczasowo niedostępna lub zbyt obciążona. Spróbuj ponownie za kilka minut.

* Jeśli nie można otworzyć żadnej strony, należy sprawdzić swoje połączenie sieciowe.

* Jeśli komputer użytkownika jest chroniony przez zaporę sieciową lub serwer proxy, należy sprawdzić, czy program Firefox jest uprawniony do łączenia się z Internetem.

:(BARDZO PROSZĘ KOGOŚ INTELIGENTNEGO O POMOC !!!