Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Oszukiwałeś? Zajrzyj! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140)
+---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285)
+----- Dział: Ogólnie o Lockerz (/Forum-Ogolnie-o-Lockerz-20)
+----- Wątek: Oszukiwałeś? Zajrzyj! (/Temat-Oszukiwales-Zajrzyj-1838)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

RE: Oszukiwałeś? Zajrzyj! - A62 - 16-02-2010 20:45

jakis czas temu sie przyznalem Big Grin skasowali wlasnie okolo 50% ptz ale znajomych juz nie... nadal mam z-listera Big Grin

RE: Oszukiwałeś? Zajrzyj! - galakty - 16-02-2010 20:52

Ludzie!
Myślicie że lockerzowi chce się sprawdzać hasła do kont?! Oni walą po IP równo... Sprawdzają multikonta i lecą bany, nie bawią się w jakieś hasełka jak mają od groma użytkowników...

RE: Oszukiwałeś? Zajrzyj! - mrouzlee - 16-02-2010 21:00

Bzdura też z zaglądaniem na konta... Jeden z 22 znajomych zagląda na lockerz.com regularnie... reszta wcale... Więc proszę Cię, to czy ktoś używa konta czy nie to bzdura

RE: Oszukiwałeś? Zajrzyj! - krejzol7 - 21-02-2010 20:15

Mógłby mi ktoś odpowiedzieć na pytanie?
Czy jeżeli zarejestrowałbym fake konta w szkolnej bibliotece i pracowni informatycznej na kilku kompach to mógłbym dostać bana?

RE: Oszukiwałeś? Zajrzyj! - Tech - 21-02-2010 20:30

@UP: Jak będziesz korzystał z tych komputerów to sprawdź i przepisz jakie mają IP. Jeśli wszystkie liczby będą identyczne to co najwyżej jedno konto możesz tam zrobić...

RE: Oszukiwałeś? Zajrzyj! - Mikaruk - 21-02-2010 20:55

długo czekaliście na odpowiedź mam na dzieje że nie, bo chciałbym zobaczyć stan moich punktów jeszcze przed 3 falą

RE: Oszukiwałeś? Zajrzyj! - michalm22 - 21-02-2010 22:02

(16-02-2010 00:34)MyBijacz napisał(a):  
(16-02-2010 00:10)michalm22 napisał(a):  no np jak ktos zrobil 1-5 (tyle mozna) a nie 57 o.O

Nie bądź tego taki pewiem, wg regulaminu na dom możesz mieć jedno konto czyli na jedno IP. Ciebie też mogą o oszustwo oskarżyć.

AAA i jeszcze jedno: Co ty pierdzielisz ? na jedno IP mozna miec 5kont (fake) lub rodziny a nie jedno.kto ci taki shit wciskal ?

RE: Oszukiwałeś? Zajrzyj! - Kilol - 21-02-2010 22:23

@michalm22
Wyrażaj się !

W regulaminie pisze, że każda osoba w rodzinie może mieć na siebie jedno konto, więc racji nie masz.

RE: Oszukiwałeś? Zajrzyj! - MyBijacz - 21-02-2010 23:01

(21-02-2010 22:02)michalm22 napisał(a):  
(16-02-2010 00:34)MyBijacz napisał(a):  
(16-02-2010 00:10)michalm22 napisał(a):  no np jak ktos zrobil 1-5 (tyle mozna) a nie 57 o.O

Nie bądź tego taki pewiem, wg regulaminu na dom możesz mieć jedno konto czyli na jedno IP. Ciebie też mogą o oszustwo oskarżyć.

AAA i jeszcze jedno: Co ty pierdzielisz ? na jedno IP mozna miec 5kont (fake) lub rodziny a nie jedno.kto ci taki shit wciskal ?

Co ja pier****? Człowieku weź, przeczytałeś gdzieś gdzie ci jakiś mózg powiedział że można mieć 5kont fake, gówno a nie 5. Nie można mieć żadnych fejk ośle. Tak jak Kilol wspomniał każdy członek domu może mieć jedno konto a jeżeli taki ktoś jak ty myśli że ma 3 braci załóżmy i założy na nich byle jakie konta to wtedy będą nieprawdziwe. Te konta będą prawdziwe jeżeli założą je twoi starsi albo rodzeństwo ( no chyba że przy zakładaniu konta przez ciebie podasz prawdziwe dane ). A konta fejk to są takie które tworzysz sam, nawet jeżeli są z e-maili kumpli czy rodzeństwa. A regulamin lockerz nie mówi o czymś takim że można mieć 5 kont fejk.

A to z innej mańki:?
Jeżeli są osoby którym się upiekło już zamawianie nagród z wieloma kontami fejk to gratulation. Ale jeżeli macie gadać bzdury typu ej weźcie nie walcie kichy bo mój kumpel albo znam takich co mają 20 czy 200 kont fejk i im się udaje, więc po co się przyznawać. Nie każdemu może się poszczęścić tak jak twojemu koledze czy komukolwiek innemu, wole mieć konto gdzie się przyznałem niż nie mieć go w ogóle bo się nie przyznałem.

RE: Oszukiwałeś? Zajrzyj! - pawzwir - 22-02-2010 18:30

Super!
Dobrze że nie oszukiwałem Big Grin
No jak widać ,,Kłamstwo ma krótkie nogi,,