Koniec PE? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Ogólnie o Lockerz (/Forum-Ogolnie-o-Lockerz-20) +----- Wątek: Koniec PE? (/Temat-Koniec-PE-18219) |
RE: Koniec PE? - tomsonFCB - 18-12-2010 12:20 Kurdeeee w czwartek dostałem potwierdzenie PS3 z shopu do PE jak myślicie dojdzie? Detailed Results: Shipment Accepted, December 15, 2010, 9:19 pm, EDISON, NJ 08899 Electronic Shipping Info Received, December 15, 2010 Czy to oznacza że wysłane? RE: Koniec PE? - Dominator - 18-12-2010 12:25 Czekamy na SHOP dla Polski oraz witaj cle i vacie ! Ale jest z tego 1+ że nagrody powinny się utrzymać z minutę Oby Touch tyle się trzymał. Pozdro Savitt RE: Koniec PE? - Bolt - 18-12-2010 12:26 tak wysłane.. Zythus ty tylko pp zamawiasz więc tak mówisz, zobaczymy jak jakiegoś ipoda wygrasz i przyjdzie ci 350 zł zapłacić za ipoda wartego 500 ^^ Szkoda strasznie pe, mam nadzieje że potwierdzą nano i shuffle oraz 2 gamestopy i gierke z 24/7 . Szkoda by było tyle stracić Koniec z elektroniką, bierzemy paypale.. Gratz dla Kathy, grubasy się ucieszą bo więcej mcdonaldów do urwania RE: Koniec PE? - NaoS - 18-12-2010 12:26 Cytat:Jesteśmy bliscy zamknięcia 2 "firm wysyłkowych", które mają i nadal próbują wysyłać nagrody do oszustów. Wielkie dzięki dla naszych pogromców botów za pomoc. NIE ROZUMIEM ! Przecież uczciwi użytkownicy też wysyłali tam paczki, dlaczego nazywają PE oszustami i botami? Przecież to nie ma nic wspólnego, to tylko firma wysyłkowa. RE: Koniec PE? - D3S1DER1UM - 18-12-2010 13:04 Ja proponuje napisać w tej sprawie do Pana Kowalskiego z PE... głupio nazywać legalną firme oszustami. A lockerz delikatnie to zasugrowało. Co mają boty do firmy wysyłkowej?!? Kolejna sprawa to ciekawe jest to dlaczego wiele osób czeka tak długo na nagrody z lockerz - w tym ja. Wygrałam 3 gry a czekam ponad 2 miesiące a potwierdzone na adres PE. Nie ciekawie dzieje się na lockerz. Jak narazie zaczynają faworyzować swoich rodaków. RE: Koniec PE? - ambrell - 18-12-2010 13:05 (18-12-2010 12:26)NaoS napisał(a): NIE ROZUMIEM ! Ponieważ uważają, że PE kradnie paczki co jest totalną bzdurą. RE: Koniec PE? - xPietrek - 18-12-2010 13:33 (18-12-2010 13:05)ambrell napisał(a): Ponieważ uważają, że PE kradnie paczki co jest totalną bzdurą. I to jest właśnie głupia wymówka z ich strony... Ich to powinno g*wno obchodzić, co się dzieje z naszymi paczkami. Oni wysłali, mają problem z głowy. My to robimy na własną odpowiedzialność. Ale zawsze to jakaś wymówka... PE nie ma im nic do zarzucenia... Dobrze się pilnują, nie nazwali ich oszustami, a jedynie że przesyłają nagrody do oszustów (nas). (18-12-2010 12:03)Jumper002 napisał(a): Czy Wy naprawdę uważacie, że oni zarabiają na tym, że Polacy zamawiają z shopu?A filmy po co się ogląda? Za oglądanie płaci im agencja firmowa i na pewno nie są stratni na tym interesie. Gdyby im to dużego zysku nie przynosiło, to już dawno by zamknęli stronę. Trudno, mój monitor z shopu jeszcze doszedł, więc się cieszę RE: Koniec PE? - Grabowkers - 18-12-2010 14:03 Cytat:Więcej dla prawdziwych użytkowników!Czytaj: Więcej dla hamburgerów. :S Nie rozumiem zachowania ze strony Lockerz. Po 1: Rzucają bezpodstawne oskarżenia na uczciwą firmę. Gdyby napisali wprost, że chodzi im o PE to może by się nawet paragraf na to znalazł. Po 2: Nie wiem co za różnica, czy wyślą paczkę bezpośrednio do osoby prywatnej w USA, czy do firmy wysyłkowej... Z resztą to już nie ich sprawa co się stanie z paczką po dostarczeniu do zadanego adresu. RE: Koniec PE? - pitfromhell - 18-12-2010 14:09 Naaaajjjjjjssssssss RE: Koniec PE? - D3S1DER1UM - 18-12-2010 14:24 Dokładnie co ich to interesuje gdzie my zamawiamy paczkę. To jest nasza sprawa. Wydaje mi się to głupią wymówką. Zresztą sam fakt kiedy piszę się do nich meila nie są łaskawi podać konkretnego powodu. |