Święteczny Event ! Święta z zarabiam.com ! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Newsy (/Forum-Newsy-300) +----- Wątek: Święteczny Event ! Święta z zarabiam.com ! (/Temat-Swieteczny-Event-Swieta-z-Lockerz-Forum-Eu-18163) |
RE: Święteczny Event ! Święta z zarabiam.com ! - Admin - 25-12-2010 12:10 Witam serdecznie Dziś przyszła pora na ogłoszenie wyników kilku konkursów ! Listy do świętego mikołaja ! Burned - za nawiekszą ilość wysłanych listów (101) LessiPL (34) - Wybrany przez automat ! Kristophe (17) - Wybrany przez automat ! (Liczba w nawiasie określa liczbę wysłanych listów) Jako, że pomysł z listami bardzo się Wam spodobał, dlatego informujemy Was że w dalszym ciągu będziemy z niego korzystać, każdego miesiąca 3 osoby będą miały możliwość wygrania forumowego kubka za wysłane "kupony". Zamówiliśmy kolejne 10 Forumowych kubków! W ramach świąt wszystkie osoby które wysłały do mikołaja więcej niż 10 listów otrzymują automatycznie 50 LFE$. Osoby, które wygrały proszone są o wysłanie swoich danych adresowych do mnie na PW. Forumowa Bomba - Wygraj odtwarzacz MP3 ! Dzisiejszego wieczoru około godziny 19:00 zostanie aktywowana forumowa bomba - osoba która pierwsza ją rozbroji otrzyma od Nas odtwarzacz MP3 STONE 1 GB ! Bądzcie gotowi ! Konkurs Facebook ! Doładowanie na telefon o wartości 10 zł otrzymuje : Dawid D. Wiadomość została wysłana na Twoje konto facebook podaj swój numer telefonu, a zostanie on automatycznie doładowany ! Święta z LFE! 1. Miejsce : Czarny767 2. Miejsce : Maniew 3. Miejsce : cinexik Gratuluje zwycięzcom - Dolarki zostały wysłane na Wasze konta ! WKRÓTCE NOWE KONKURSY Z NOWYMI NAGRODAMI ! STAY TUNED ! I wesołych świąt ! RE: Święteczny Event ! Święta z zarabiam.com ! - Dominator - 25-12-2010 12:22 Coś porąbany ten automat bo wydałem na te listy prawie 350lfe$, czyli 35 listów, żal żal żal ... Nigdy już nie wydam lfe$ na takie dziadostwo ... RE: Święteczny Event ! Święta z zarabiam.com ! - haggard - 25-12-2010 12:30 Z jakim automatem masz problem? 2 kubki były losowane automatycznie, policz sobie jaki miałeś % wygrania - kilka %. Po 2 - gratis 50lfe$ - admin w cale nie musiał tego robić, a wysylajac listy musiales liczyc sie z tym, ze nie wygrasz. Gratuluje wszystkim RE: Święteczny Event ! Święta z zarabiam.com ! - Boonys - 25-12-2010 12:47 Kurczę,trochę się wkurwi*** bo wysłałem 51 listów No ale cóż,trzeba mieć szczęście którego nie mam przez całe życie,heh. Gratuluję zwycięzcom. RE: Święteczny Event ! Święta z zarabiam.com ! - Burned - 25-12-2010 12:49 Wygrałem kubek 50 LFE$ teraz chociaż mam RE: Święteczny Event ! Święta z zarabiam.com ! - omisiu - 25-12-2010 13:36 Gratuluję wszystkim wygranym:]! RE: Święteczny Event ! Święta z zarabiam.com ! - Dominator - 25-12-2010 13:56 (25-12-2010 12:30)haggard napisał(a): Z jakim automatem masz problem? 2 kubki były losowane automatycznie, policz sobie jaki miałeś % wygrania - kilka %. Po 2 - gratis 50lfe$ - admin w cale nie musiał tego robić, a wysylajac listy musiales liczyc sie z tym, ze nie wygrasz. E to przynajmniej 50lfe$ jest ;-) RE: Święteczny Event ! Święta z zarabiam.com ! - Czarny767 - 25-12-2010 19:50 łuhuhuhuh, wygrałem łuhuhuuh. RE: Święteczny Event ! Święta z zarabiam.com ! - LessiPL - 25-12-2010 23:57 ja rowniez, super swieta RE: Święteczny Event ! Święta z zarabiam.com ! - Wojtas100 - 26-12-2010 02:28 No to po świętach. Szczęśliwego Nowego Roku. |