[Zamknięty][Grudzień/Styczeń] DVD - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Otrzymane Nagrody Lockerz (/Forum-Otrzymane-Nagrody-Lockerz-7) +------ Dział: Restock (/Forum-Restock-266) +------ Wątek: [Zamknięty][Grudzień/Styczeń] DVD (/Temat-Zamkniety-Grudzien-Styczen-DVD-1787) |
RE: JEST FILM !!! - Zythus - 20-02-2010 07:11 DonHoracy wyluzuj szczura troche, bo odpier*ala Ci. Masz manie wyższości czy co? Zamówisz PSP i będziesz do wszystkich z ryjem leciał, że masz wartościową nagrodę, a jak ktoś weźmie grę, to powiesz temu komuś "Poje*any jesteś, 100 ptz za głupią grę? wystarczyło 200 i masz psp cioto". Ogarnij się człowieku. Gz zdobycia, może będziesz miał więcej "accepted invites" przez ten film, bo takie coś trochę przekonuje "niedowiarków" RE: JEST FILM !!! - Dyzmator - 20-02-2010 10:02 te forum kiedyś miało jeszcze normalnych ludzi...; ) RE: JEST FILM !!! - rubik - 20-02-2010 23:22 DonHoracy on ma rację ... nawet na TS'ie też coś pi?rd0li$z, a nawet nie wiem o co Ci cho ... oprócz tego że chcesz kogoś obrazić to chyba o nic ... jesteś jak taki maciek ode mnie z klasy ... tyle że on ma ADHD RE: JEST FILM !!! - Alcor - 21-02-2010 01:30 (20-02-2010 10:02)Dyzmator napisał(a): te forum kiedyś miało jeszcze normalnych ludzi...; ) I paru jeszcze zostało. @rubik,jak byś był tak miły to dodaj do ankiety "jestem podniecony tym faktem", bo właśnie chciałem takie coś zaznaczyć, a nie ma takiej opcji. :/ RE: JEST FILM !!! - rubik - 21-02-2010 01:55 @Alcor - masz okres ?? coś taki podenerwowany ostatnio jesteś ... może czas wrzucić na luz RE: JEST FILM !!! - Alcor - 21-02-2010 02:16 Rubik z tego co wiem okres mają kobiety, widać że nie uważałeś na lekcjach biologii. ;< BTW - jestem wyLUZowany. RE: JEST FILM !!! - rubik - 21-02-2010 02:30 @Alcor - ja nie byłem na lekcjach biologi, a ty polskiego ... to była ironia RE: JEST FILM !!! - Alcor - 21-02-2010 02:36 Przecież wiem że to była ironia, dobra koniec offtopicu. ;D RE: JEST FILM !!! - rubik - 21-02-2010 03:00 oki Alcor, sorki mam nadzieję że się na mnie nie obraziłeś ;p ja po prostu mam to w genach - lubię wkurzać ludzi @Czarodziej[ileś_tam] - jesteś gejem ?? Ja bym nie wpadł na taką ankietę ... [Zamknięty][Zamknięty][Grudzień/Styczeń] DVD - Tech - 19-03-2011 10:16 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |