![]() |
Stworzyć efekt kuli śnieżnej na YouTube - dziennik - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Stworzyć efekt kuli śnieżnej na YouTube - dziennik (/Temat-Stworzyc-efekt-kuli-snieznej-na-YouTube-dziennik-178354) |
RE: Stworzyć efekt kuli śnieżnej na YouTube - dziennik - DawidFB - 11-07-2025 15:50 Tak, wtedy leci copy strike i film usunięty bądź po prostu monetyzacja do prawdziwego autora filmu. RE: Stworzyć efekt kuli śnieżnej na YouTube - dziennik - azsxdcfv - 11-07-2025 15:54 to jakiego triku uzywasz ze wstawiasz kogos filmy i nic ci nie robia za to RE: Stworzyć efekt kuli śnieżnej na YouTube - dziennik - DawidFB - 11-07-2025 16:01 ? XD Skąd pomysł że wstawiam czyjeś filmy, w takim wypadku ani bym nie zarabiał, a dodatkowo z banem wylądował po kilku skopiowanych filmach. Btw. dzięki screenowi Shimeona, łatwo można ogarnąć że konto wyżej to multikonto vertez5. ![]() ![]() Identycznie wszystko napisane, ta sama "oferta" za podanie niszy. Tak jakby administracja chciała się zainteresować. I wielka prośba, jakby dało radę w innym wątku sobie spamować, a tu tylko pisać rzeczy dotyczące dziennika/yt bo cała 2 strona polega na cytowaniu się przez dwie osoby XD RE: Stworzyć efekt kuli śnieżnej na YouTube - dziennik - Zasiu - 14-07-2025 08:08 Ładnie wyjaśniony ![]() RE: Stworzyć efekt kuli śnieżnej na YouTube - dziennik - DawidFB - 19-07-2025 00:26 #4 Aktualizacja 19.07.2025 Za kilkanaście godzin wylatuje na wczasy, więc leci krótkie podsumowanie do dnia dzisiejszego. Prawie do końca lipca kanały muszą radzić sobie same i zarabiać jakieś grosze z poprzednich filmów. Wracam dopiero na ostatnie 2-3 dni lipca więc działania w tym miesiącu mogę uznać za zakończone. Podczas mojej nieobecności, opublikuje się automatycznie kilka zaplanowanych filmów, ale no będzie to mała ilość bo po 2-3 na kanał. Kanał 1 ![]() No nie będę owijał w bawełnę, trochę ten kanał zaniedbałem kosztem drugiego, co widać po liczbie wrzuconych filmów. W 18 dni lipca wrzuciłem tutaj 21 filmów, ledwo ponad 1/dzień, gdzie w czerwcu było to ponad 2 filmy na dzień. Ale mimo to, jestem z wyniku zadowolony, choć mogło być lepiej. Kanał 2 ![]() No i tutaj wygląda to zdecydowanie lepiej. Początkowy "bum" po tym jak jeden film wystrzelił o czym wspominałem przy poprzednim wpisie, a dalsza część miesiąca stabilna. Na wykresie wygląda jakby szło to tragicznie, przez to że na samym początku trafił się dzień z zarobionym 1000zł w jeden dzień, ale gdyby zabrać z wykresu ten początek to bardzo solidnie wyglądający miesiąc z wynikami 70-150zł dziennie. Najsłabszy dzień to 50zł dokładnie wczoraj, a pozostałe dni bardzo fajne, same +70zł. Zauważyłem jednak mały problem z tym kanałem, filmy nie wiem dlaczego dostają żółtego dolara po czasie, co znacząca obniża szanse na zarobki ze starych filmów. Zacząłem nad tym pracować i najbliższe tygodnie pokażą czy udało mi się poradzić z problemem, ale wygląda na to że tak bo ostatnie filmy to już normalnie zielony dolar. Niestety główny film który dał boosta na początku miesiąca, mimo że dalej robi świetne wyświetlenia to dostał właśnie żółtego dolara i wpadają z niego tylko jakieś grosze z YTPremium. ______________________ Tak więc zawijam nieco odpocząć, a zaraz po powrocie pod koniec lipca, podrzucę jak wyglądały zarobki w okresie kiedy nie było mnie i stare filmy musiały zarabiać na siebie, bo sam jestem tego mega ciekawy ![]() Pozdro! RE: Stworzyć efekt kuli śnieżnej na YouTube - dziennik - radek0389 - 21-07-2025 17:11 (19-07-2025 00:26)DawidFB napisał(a): #4 Aktualizacja 19.07.2025 No powiem ci że kwota sztos, biorąc pod uwagę, ze z tego co tutaj publikujesz, to temat prowadzisz cały "biznes" dwa miesiące. Ile czasu dziennie poświęcasz? bo tak zastanawiam się na ile to idzie wyskalować i finalnie jaka kwota na dzień jest osiągalna średnio w miesiącu. (08-07-2025 11:42)Shimeon napisał(a): Dobra ja już wiem na 99 koma 9 procent jakiej metody używasz do zarabiania na YouTube. Tak trochę dziwnie to zabrzmiało, że znając metodę autora, gdzie wpada mu kilka tysięcy PLN, stwierdzasz że nie dla ciebie, bo "zbyt monotonne". Jednocześnie patrząc przez forumową aktywność angażujesz się w serwisy ankietowe, ptp itd., gdzie wpadają grosiki, kompletnie nieadekwatnie do poświęconego czasu ![]() Bez spiny, z fartem ![]() RE: Stworzyć efekt kuli śnieżnej na YouTube - dziennik - Shimeon - 21-07-2025 22:22 Spoko. ![]() Ankiety to tylko moja forma dorabiania. Znam lepsze i gorsze metody zarabiania. ![]() |