![]() |
Tom Farm -zarabiaj na zbieraniu jajek - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Inwestycje (/Forum-Inwestycje-324) +--- Dział: HYIP (/Forum-HYIP-348) +--- Wątek: Tom Farm -zarabiaj na zbieraniu jajek (/Temat-Tom-Farm-zarabiaj-na-zbieraniu-jajek-177212) |
RE: Tom Farm -zarabiaj na zbieraniu jajek - Hardknight89 - 16-09-2024 15:33 Cześć. Przy zakładaniu konta wpisujemy 0 przed nr telefonu. uwaga hasło musi być mocne nie może to być zwykły ciąg cyfr z tad mogą być problemy z rejestracją musi być silne hasło. W przypadku większego problemu lub także pytań Pisz na whatsupp do opiekuna grupy https://wa.me/34608143606 RE: Tom Farm -zarabiaj na zbieraniu jajek - Hardknight89 - 20-09-2024 20:13 Kolejne wypłaty Idzie jak złoto. ![]() ![]() RE: Tom Farm -zarabiaj na zbieraniu jajek - Hardknight89 - 27-09-2024 17:04 Wypłaty kolejne co nie jest z TOM Farm skreśliłem. ![]() ![]() RE: Tom Farm -zarabiaj na zbieraniu jajek - Hardknight89 - 01-10-2024 21:48 Informacje bieżące z TOM Farm pracujemy dalej. Drodzy użytkownicy TOM FARM: Serdecznie dziękujemy za uwagę i wsparcie dla TOM FARM. Po wnikliwej ocenie rynku z przyjemnością ogłaszamy wprowadzenie na rynek nowej serii “Farm”. Aby sprostać potrzebom różnych użytkowników i wymaganiom rynku. Oto szczegóły farm, które uruchomiliśmy: 【Gospodarstwo Podstawowe】 Cena: 4000 USDT Dzienny dochód: 100 USDT Dzienna produkcja: 200 jaj Całkowita produkcja: 73 000 jaj Cykl produkcyjny: 365 dni 【Gospodarstwo pośrednie】 Cena: 12000 USDT Dzienny dochód: 300 USDT Dzienna produkcja: 600 jaj Całkowita produkcja: 219 000 jaj Cykl produkcyjny: 365 dni Wierzymy, że te gospodarstwa przyniosą Państwu stabilne dochody i dobry zwrot z inwestycji, jednocześnie zdobywając większy udział w rynku i budując wpływ marki. Będziemy także nadal ciężko pracować, aby uruchomić bardziej zaawansowane gospodarstwa rolne na dużą skalę, aby sprostać potrzebom różnych użytkowników i potrzebom rynku. Czekać na dalsze informacje! Na ścieżce rozwoju TOM FARM będziemy w dalszym ciągu kierować się koncepcją wspólnego rozwoju i wspólnego dobrobytu z użytkownikami oraz dążyć do osiągnięcia harmonijnego współistnienia społeczeństwa, środowiska i interesariuszy. Jednocześnie będziemy w dalszym ciągu słuchać i dostosowywać się do sugestii użytkowników oraz stale optymalizować i udoskonalać nasze usługi, aby odwdzięczyć się użytkownikom za ich zaufanie i wsparcie w TOM FARM. Od dziś 01.10.2024. - oprócz informacji powyżej znika kurnik poziomu 1. (20usdt) Od teraz minimalna inwestycja w TOM Farm to 80 usdt za kurniczek poziomu 2. Na polskiej grupie whatsupp jest ciągle dużo bonusów za wpłaty depozytu jak i wypłaty na konta użytkowników co tydzień z wpłat organizowana jest specjalna loteria dla aktywnych członków Tom Farm gdzie można dostać i wypłacić usdt. Poniżej wypłaty z TOM Farm z ostatnich dni ![]() ![]() ![]() RE: Tom Farm -zarabiaj na zbieraniu jajek - Alfred - 03-10-2024 13:19 Witam witam rolnika, jak tam kurnik ile jaj produkujesz dziennie ?? ![]() ![]() ![]() Bo u mnie z tygodnia na tydzień całkiem dobrze. Na której grupie jesteś ? ![]() RE: Tom Farm -zarabiaj na zbieraniu jajek - Hardknight89 - 04-10-2024 20:50 Jestem Rolnik poziom 4 grupa Belen RE: Tom Farm -zarabiaj na zbieraniu jajek - Alfred - 06-10-2024 12:55 Zacnie, 4 poziom, gratulacje ![]() RE: Tom Farm -zarabiaj na zbieraniu jajek - Hardknight89 - 07-10-2024 19:51 Wypłaty z TOM Farm ![]() ![]() ![]() RE: Tom Farm -zarabiaj na zbieraniu jajek - Alfred - 12-10-2024 20:04 Padło w pidu. Ludzie potracili masę pieniędzy a kto sprytniejszy wypłacił w czwartek 10.10.24. Koniec THE END AMEN
RE: Tom Farm -zarabiaj na zbieraniu jajek - Hardknight89 - 13-10-2024 09:40 cześć tak platforma znikła temat do zamknięcia. ja wypłacałem codziennie ![]() |