Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Microsoft Rewards – nagrody za wyszukiwanie w bing - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34)
+--- Wątek: Microsoft Rewards – nagrody za wyszukiwanie w bing (/Temat-Microsoft-Rewards-%E2%80%93-nagrody-za-wyszukiwanie-w-bing-176412)

Strony: 1 2 3

RE: Microsoft Rewards – nagrody za wyszukiwanie w bing - neveraskmyname - 06-03-2024 22:06

Dla mnie bing jest dramatycznie słaby.
Zapisałem się jakiś czas temu, ale nie znajduję jakiejkolwiek motywacji do korzystania z tegoWink

RE: Microsoft Rewards – nagrody za wyszukiwanie w bing - itmaster - 06-03-2024 22:40

To zależy od tego co szukamy, wiele rzeczy wyszukuje podobnie, ale nieraz rzeczywiście trzeba szukać przez google.
Dla mnie osobiście najcenniejszym narzędziem w Bing jest Copilot, oparty na GPT 4 za darmo

RE: Microsoft Rewards – nagrody za wyszukiwanie w bing - itmaster - 21-05-2025 12:37

W Microsoft Rewards pojawiła się opcja polecania.

W pierwszym poście dodałem swój reflink, jeśli ktoś chciałby spróbować i zarejestruje się z tego linku dostanie możliwość zdobycia dodatkowych 650 punktów w programie, po ukończeniu wszystkich zadań kwota się podwaja do 1300 pkt.

Działa to tylko wtedy gdy się zarejestruje na nowym koncie, które nie miało w ogóle punktów.

Także zapraszam.

RE: Microsoft Rewards – nagrody za wyszukiwanie w bing - BERDIPL - 22-05-2025 00:35

Gdzie można znaleźć swojego reflinka w panelu i co za każdego refa wpada?

W przypadku wymiany pkt na bon trzeba dokonywać jakiś dodatkowych weryfikacji?

RE: Microsoft Rewards – nagrody za wyszukiwanie w bing - itmaster - 22-05-2025 07:53

Panelu nawigacyjnym programu masz obok "Stan" nową zakładkę "Polecaj i zarabiaj".
Można zyskać tyle samo co polecony docelowo po 1300 pkt.

Weryfikacji nigdy żadnej nie miałem.

RE: Microsoft Rewards – nagrody za wyszukiwanie w bing - itmaster - 29-08-2025 11:27

Kolejne zmiany w systemie poleceń programu Rewards.

Teraz jak ktoś zapisze się z Twojego linka do dostajesz 1 punkt za każde jego wyszukanie. Mało tego jeśli ta osoba zaprosi kogoś kolejnego, to dostaniesz 1 punkt za jego 10 wyszukiwań. Także doszedł drugi poziom poleceń.

Jakby ktoś chciał się zapisać z mojego refa i zdobywać punkty za wyszukiwania i polecać innym, reflink w pierwszym poście tego tematu.
Mogę pomóc wprowadzić w temat, bo już od dawna jestem w programie.

RE: Microsoft Rewards – nagrody za wyszukiwanie w bing - Arcanv92 - 30-08-2025 07:40

@itmaster
Zdobyles jakies punkty z tych polecen? Wiem, ze restrykcja jest taka, ze znajomi musza wyszukiwac za pomoca Microsoft Edge i tylko wtedy takie punkty sa przyznawane, udalo mi sie zebrac 20 poleconych którzy widze regularnie wyszukuja, ale do tej pory nie zarobilem z nich ANI JEDNEGO punktu Tongue

Zastawnawialem się po prostu czy to kwestia tego, że faktycznie nikt nie wyszukuje przez Edge czy moze to po prostu nie dziala

RE: Microsoft Rewards – nagrody za wyszukiwanie w bing - itmaster - 30-08-2025 08:25

Zdobyłem. Choć mam mniej poleconych niż Ty, to zawsze (choć nie codziennie sprawdzałem) było kilkanaście, kilkadziesiąt punktów dziennie. Najwidoczniej tak jak piszesz, nie wyszukują Egdem lub w ogóle.
Choć w tym programie też co chwilę zmieniają, więc raz się te punkty wyświetlają raz nie.

RE: Microsoft Rewards – nagrody za wyszukiwanie w bing - ggusiaja - 30-08-2025 10:14

(30-08-2025 07:40)Arcanv92 napisał(a):  @itmaster
Zdobyles jakies punkty z tych polecen? Wiem, ze restrykcja jest taka, ze znajomi musza wyszukiwac za pomoca Microsoft Edge i tylko wtedy takie punkty sa przyznawane, udalo mi sie zebrac 20 poleconych którzy widze regularnie wyszukuja, ale do tej pory nie zarobilem z nich ANI JEDNEGO punktu Tongue

Zastawnawialem się po prostu czy to kwestia tego, że faktycznie nikt nie wyszukuje przez Edge czy moze to po prostu nie dziala

U mnie jest to samo, polecone osoby wyszukują ale myślę, że na telefonie w aplikacji i punkty wtedy nie są naliczane. Trochę szkoda.

RE: Microsoft Rewards – nagrody za wyszukiwanie w bing - itmaster - 30-08-2025 12:29

No niestety, z apki też się nie liczy. Zresztą w zasadach programu wyraźnie to zaznaczają:

Cytat:Tylko wyszukiwania dokonane w witrynie Bing.com/search przy użyciu przeglądarki Edge z komputera kwalifikują się do przyznania punktów.