LEEBET - graj i zarabiaj (bez inwestycji) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34) +--- Wątek: LEEBET - graj i zarabiaj (bez inwestycji) (/Temat-LEEBET-graj-i-zarabiaj-bez-inwestycji-175627) |
RE: LEEBET - graj i zarabiaj (bez inwestycji) - ZarabianieO - 20-07-2023 16:34 Jeżeli chodzi o wypłacalność strony to dzisiaj zleciłem testową wypłatę aby to zweryfikować, przelew był na portfelu po około 30 minutach od zlecenia. Co do samego projektu to widać, że cały czas poprawiane są rzeczy związane z wydajnością aby wszystko zaczęło działać płynnie. Cały czas dodają nowe gry + w niedługim czasie zostanie wprowadzona możliwość gry na slotach. A jeśli chodzi o samo farmienie tokena LEE to cały czas jest dobry moment żeby go farmić bo koszt jest cały czas na tym samym poziomie na którym był na starcie strony. Także korzystajcie póki jest dobra okazja, bo w niedługim czasie mogą wyłączyć możliwość odbierania USDT z darmowego kranika i nie będzie już możliwości zaczęcia na stronie bez inwestycji. RE: LEEBET - graj i zarabiaj (bez inwestycji) - ZarabianieO - 27-07-2023 09:50 Zaczął się pierwszy większy event na stronie, obniżka kopania tokenów LEE o 50% + konkurs na zrobienie jak największego wagera z pulą 20k$. Dodatkowo strona teraz chodzi bardzo płynnie podczas gry więc wszystko rozwija się powoli ale systematycznie na plus. RE: LEEBET - graj i zarabiaj (bez inwestycji) - ZarabianieO - 02-08-2023 15:13 Sprawdziłem dzisiaj czy większa suma dojdzie na portfel bez problemu, tak jak myślałem wypłata doszła po chwili. Ja przy 16k tokenach dostaję naliczenia rzędu 0.55~$ więc myśle, że spoko wynik bo pula cały czas rośnie, a tokeny można kopać do 16 sierpnia po promocyjnej cenie 0.25$/1 LEE. RE: LEEBET - graj i zarabiaj (bez inwestycji) - ZarabianieO - 28-09-2023 15:28 Jeżeli chodzi o nowości na stronie to trochę ostatnio doszło nowych rzeczy. Jedną z nich jest możliwość kręcenia kołem, które oferuje różne bonusy
Środki które wylosujemy w kole są "zablokowane", a odblokować je można poprzez obrót w grach.
Doszły również nowe gry, ale na sloty jeszcze trochę trzeba poczekać. RE: LEEBET - graj i zarabiaj (bez inwestycji) - ZarabianieO - 24-12-2023 11:47 Projekt cały czas wypłaca Z nowości, które od jakiegoś czasu są na stronie to sekcja Battle, w której trwa rywalizacja z innymi użytkownikami o nagrody w postaci $$. Dodatkowo minimalnie wzrosła kwota jaką trzeba obrócić do kopania tokenów : |