Szybki ZLISTER - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Ogólnie o Lockerz (/Forum-Ogolnie-o-Lockerz-20) +----- Wątek: Szybki ZLISTER (/Temat-Szybki-ZLISTER-1743) |
RE: Szybki ZLISTER - Daminn - 01-03-2010 21:27 Do tego trzeba mieć mocną psychikę ;D RE: Szybki ZLISTER - ledo - 07-03-2010 17:31 Cytat:You're now chatting with a random stranger. Say hi! Cytat:You're now chatting with a random stranger. Say hi! Ściema max i angielski bardzo słaby , ale 20 znajomych już tutaj nabiłem jak nic. W dzisiejszym dniu 7, a na samym początku z 11 w jeden dzień. Polecam ! Trzeba być wytrwałym i mieć już gotowy szablon, jak mój DOWN: nabiera, tylko trzeba umieć i być wytrwałym RE: Szybki ZLISTER - djmax - 07-03-2010 18:04 e tam duzo osob sie nie nabiera pomylilem sie 1 osoba zdobyta w 3 minuty RE: Szybki ZLISTER - mozambik1 - 07-03-2010 21:10 Mogłeś edytować swój poprzedni post i tam dopisać notkę a nie pisać jeden post pod drugim. RE: Szybki ZLISTER - djmax - 07-03-2010 21:25 ok juz mam 3 osoby D; ponoc moga za to zbanowac RE: Szybki ZLISTER - szulakaluble - 07-03-2010 22:05 Podalem sie za laske z polski kasie i pisze do kolesia z brazyli ze jak przyjmnie zaproszenie to dam mu hot zdjecia i wiecie co.... powiedział ze przyjmnie zaproszenie ale wcale nie musze pokazywac mu zdjecia bo on chce tylko normalnie pogadac:> Pogadalismy o F1 i R.kubicy i o piłce noznej ze ronaldinho sucks;P No ale zanim trafilem na 1 to 30 razy probowalem i mizerny skutek...moze jutro ebdzie lepiej RE: Szybki ZLISTER - djmax - 07-03-2010 23:03 tylko ze jezeli ktos bedzie rejestrowal sie na lockerz i nie poda prawdziwych danych to raczej bana dostaniemy RE: Szybki ZLISTER - Kravis - 07-03-2010 23:59 niby czemu? przecież Cię nie zweryfikują ? liczy sie tylko e-mail i to czy potwierdzi go You: Hey, im Katie I looking for friends on lockerz, If u add me I'll give u my hot photos Stranger: wats lockerz? You: lockerz is my site You: on my profil on lockerz Stranger: i dont have a lockerz how do i get 1 You: where points are scored and lists of awards You: why? You: PSP, Xbox, Iphon You: atraction awards Stranger: it says someone has to invite me You: give me yr email, i send invite Stranger: [email protected] You: ok I send invite Stranger: k You: you have invite? Stranger: yea 1 sec You: now regristry Stranger: i did You: you have watched film on PLAY You: and Dailies haha śmiechowe nie ale pomogło w 2 min miałem kolesia albo kolesiówkę nie wiem sam RE: Szybki ZLISTER - djmax - 08-03-2010 06:56 ok mam juz 8 osob RE: Szybki ZLISTER - ledo - 08-03-2010 07:08 @KRAVIS jeśli już korzystasz z mojego szablonu, to chociaż go edytuj i jeśli bys mógł, nie używaj identycznych zwrotów i skrótów jak moje |