![]() |
Last Man Standing - Ewhoring - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Last Man Standing - Ewhoring (/Temat-Last-Man-Standing-Ewhoring-171380) |
RE: Last Man Standing - Ewhoring - Pablo1878 - 16-04-2021 14:12 (16-04-2021 14:00)shf napisał(a): Co to za apka wgl jest tam gdzie odbierasz keszzz? To jest skrill? Skrill. Większość z niego korzysta. ![]() RE: Last Man Standing - Ewhoring - shf - 16-04-2021 14:24 (16-04-2021 14:12)Pablo1878 napisał(a):(16-04-2021 14:00)shf napisał(a): Co to za apka wgl jest tam gdzie odbierasz keszzz? To jest skrill? Dzięki, rep leci ![]() RE: Last Man Standing - Ewhoring - pablo911 - 19-04-2021 14:45 skrill ma duze prowizje ale przy wyplatach z niektorych portali bardzo sie przydaje RE: Last Man Standing - Ewhoring - ShuQi - 19-04-2021 17:55 ... RE: Last Man Standing - Ewhoring - shf - 19-04-2021 19:27 W dalszej chwili kontynuujesz politykę, której nie miałeś. Tak więc dalej chwalisz się zyskami, a nei tak jak wspomniałeś na początku ZIELONY/CZERWONY. Zajeżdża hipokryzją. Mentoring ? ![]() Sorry za hejt ale nie mogłem sie powstrzymać xDD RE: Last Man Standing - Ewhoring - ShuQi - 20-04-2021 19:35 Krótko i na temat: Wczorajszy dzień ZIELONY Dobrego wieczoru! ![]() RE: Last Man Standing - Ewhoring - ShuQi - 11-05-2021 16:24 Cześć wam! ![]() Pewien czas mnie tutaj nie było - mnóstwo swoich tematów do ogarnięcia oraz chęć podróży. W ostatnim czasie zwiedziłem naprawdę sporą część naszego kraju, który jest bez wątpienia piękny!! ![]() ![]() ![]() Pierwszy dzień zarobkowy po powrocie, od jutra zaczynam powrót do tematu, jednak dzisiaj zerknąłem na swoje konta, z których korzystałem przed wyjazdem. Efekt? Dniówka więc na zielono wyrobiona w hmm.... 60 sekund? ![]() RE: Last Man Standing - Ewhoring - ShuQi - 11-05-2021 19:23 Z tego co pamiętam, umawiałem się z wami na minimum dwie transakcje dziennie. Zatem wpadła druga dzisiaj. Zielono jak nic!! ![]() RE: Last Man Standing - Ewhoring - ShuQi - 12-05-2021 22:11 Podsumowanie kwietnia: Jak się okazało był to mega leniwy miesiąc(a w zasadzie połowa gdzie prowadzę ten dziennik), jeżeli chodzi o prace związaną w tym temacie. Finalnie: Dni pracujących w ewh: 5 Dni na zielono: 5 Dni na czerwono: 0 Co daje statystykę: 5/5 Zatem w każdy dzień który pracowałem, zarobiłem minimum 100 pln Na poprawienie humoru związanego z tak małą ilością dni, pozostaje przytoczyć rekordowy zarobek: Najwyższa dniówka w kwietniu to: 967 pln RE: Last Man Standing - Ewhoring - ShuQi - 13-05-2021 08:16 Podsumowanie dnia wczorajszego: Jak już wyżej wspomniałem, skupiłem się wczoraj wieczorem około godziny na zdobywaniu ruchu, łącznie około 200 zaproszeń snap, podzielonych na dwie fale po około 100 osób ![]() Ruch tak jak widać, przekierowywane na snap. Dzisiaj to już typowy automat, ostatnie zaproszenia akceptowałem późną nocą przed zaśnięciem, przez noc i wczesny poranek wpadły już bez mojej pracy kolejne zapki: ![]() Jeżeli chodzi o reakcje na wrzucane posty, oceniam jako dobrą+ ![]() ![]() Oczywiście kilka minut po dziewiątej rano ZDECYDOWANIE NIE JEST dobrym czasem na monetyzację tego ruchu. Dlaczego? Osoby które płacą za "usługi" są teraz w pracy, zajęte swoimi obowiązkami i sprawami życiowymi. Stojąc w kolejce do okienka na dowolnym urzędzie nie będziemy tak skorzy do wydawania swoich środków gdy setka innych osób patrzy nam z ciekawością w telefon. Rekomendowanym czasem są godziny wieczorne, dla mnie to tak mniej więcej od około godziny 19. |