Superbet.pl - 50 zł bonusu + 50 zł ode mnie tylko dla 5 pierwszych osób - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Refback (/Forum-Refback-283) +--- Dział: Refback za Pieniądze (/Forum-Refback-za-Pieniadze-129) +---- Dział: Archiwum (/Forum-Archiwum-317) +---- Wątek: Superbet.pl - 50 zł bonusu + 50 zł ode mnie tylko dla 5 pierwszych osób (/Temat-Superbet-pl-50-zl-bonusu-50-zl-ode-mnie-tylko-dla-5-pierwszych-osob-171336) |
RE: Superbet.pl - 50 zł bonusu + 50 zł ode mnie tylko dla 5 pierwszych osób - rachman - 14-04-2021 15:19 @aron-baron Gwoli ścisłości - to dział refback. Nie oddaje autor tematu bonusa, a daje refback za wykonanie czynnosci. Wg regulaminu działu. Nie ma zastrzeżenia, że refback będzie wypłacony TYLKO gdy on dostanie bonus. Gdyby tak było myślę autor tematu zadbałby o podkreślenie tego by nie zostać źle zrozumianym. Wg regulaminu: wykonanie czynności. Wg opisu z posta: do momentu przyznania bonusa. Nie jest dookreślone komu więc spokojnie. Refback się należy jeśli wykonałeś czynności i otrzymałeś bonus. Też czekam, bonusy prawie przewaliłem już ale firma może mieć w związku z promocją obsuwę, także nie róbmy wojny. Dzień dwa można zaczekać myślę? Na spokojnie. Szkoda nerw pany RE: Superbet.pl - 50 zł bonusu + 50 zł ode mnie tylko dla 5 pierwszych osób - Hybrid1990 - 14-04-2021 16:05 aron-baron i pozostali którzy skorzystali z oferty refbacku Xavano - dajcie znać jeśli do końca soboty nie otrzymacie pieniędzy. RE: Superbet.pl - 50 zł bonusu + 50 zł ode mnie tylko dla 5 pierwszych osób - rachman - 14-04-2021 16:29 Myślę że uczciwe. Dam znać. RE: Superbet.pl - 50 zł bonusu + 50 zł ode mnie tylko dla 5 pierwszych osób - lubieblanty - 14-04-2021 16:34 spokojnie panowie sam gram w tym buku i czesto dostaje bonusy pozniej niz jest to zapisane w regulaminie a tu jeszcze jest nietypowy bonusik wiec czekac RE: Superbet.pl - 50 zł bonusu + 50 zł ode mnie tylko dla 5 pierwszych osób - jacobG0D - 16-04-2021 20:19 PRIV RE: Superbet.pl - 50 zł bonusu + 50 zł ode mnie tylko dla 5 pierwszych osób - dawid327 - 16-04-2021 20:39 Bonusy bonusami ale nikt nigdzie nie napisał że trzeba je obrócić i da się to tylko ze środków depozytowych. Ciekaw jestem jak reffback. Czy ten użytkownik będzie uczciwy i wypłaci. RE: Superbet.pl - 50 zł bonusu + 50 zł ode mnie tylko dla 5 pierwszych osób - rachman - 16-04-2021 21:40 Też się dowiedziałem dopiero z regulaminów i od supportu, że bonusy przepadają po paru dniach jak się nie obróci kasą wpłaconą. Jeśli otrzymałeś bonus to autor tematu wg supportu powinien też dostać bonus. Zobaczymy. Na razie cisza w temacie... P.S. tydzień bez ryzyka też ma swój regulamin i nie oddają za wszystkie nietrafione zakłady więc - można wyjść na minus niestety jeśli by okazało się, że autor nie wywiąże się z refbacka za wykonanie czynności RE: Superbet.pl - 50 zł bonusu + 50 zł ode mnie tylko dla 5 pierwszych osób - dawid327 - 16-04-2021 21:48 Mnie udało się obrócić bonus powitalny i bonus z zaproszenia dzięki czemu jestem 50 zł na + . A te magiczne 50 zł reffbacku to można zapomnieć bo kto normalny odda 100% swojego bonusu . Ja skorzystałem tylko i wyłącznie dlatego, że typek(nie autor tematu ale podejrzewam że to ta sama osoba) mnie okłamał i powiedział że jak dostanę bonusy to mogę sobie wypłacić to co wpłaciłem i mogę obracać bonusem. RE: Superbet.pl - 50 zł bonusu + 50 zł ode mnie tylko dla 5 pierwszych osób - rachman - 18-04-2021 00:35 (14-04-2021 16:05)Hybrid1990 napisał(a): aron-baron i pozostali którzy skorzystali z oferty refbacku Xavano - dajcie znać jeśli do końca soboty nie otrzymacie pieniędzy. Autor tematu się nie kontaktował w sprawie refbacku, mimo że dostał sporo czasu na załatwienie sprawy. Kasa wpłacona, na początku był kontakt, bonus mi przyznano, a więc i autor tematu wg supportu i wg regulaminu powinien dostać za mnie bonus 50 zł. Nie ma to znaczenia, ale osobiście wyszedłem jako laik bukowy na minus paręnaście złotych bo pisał na początku że coś zwlekają z przyznaniem mu bonusu - pomyślałem poobracam może to pomoże... najwyżej wyjdę na zero dzięki temu co pisał - program "tydzień bez ryzyka", który okazał się ... jak reszta bonusów obłożony pewnymi warunkami o których nie wspominał. Niby od lat siedzi w bukmacherce, a takie akcje robić, konto na forum też jakiś czas ... że też dla takich małych kwot chce się komuś... Wykonałem wszystkie czynności poprawnie, brak refbacku = wałek. RE: Superbet.pl - 50 zł bonusu + 50 zł ode mnie tylko dla 5 pierwszych osób - michaszek250 - 18-04-2021 10:32 Też nie otrzymałem refbacku. Choć Xavano mi wysłał już tydzień temu wiadomość, że bonus za mnie dostał tylko czeka na innych. |