Bitterz - 50$ za rejestrację na giełdzie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Inwestycje (/Forum-Inwestycje-324) +--- Dział: Forex (/Forum-Forex-340) +--- Wątek: Bitterz - 50$ za rejestrację na giełdzie (/Temat-Bitterz-50-za-rejestracje-na-gieldzie-170468) |
RE: Bitterz - 50$ za rejestrację na giełdzie - krzysiek349 - 27-01-2021 12:51 (27-01-2021 12:11)Vicek napisał(a): Mozna coz uzyskac z tych darmowych 25 $???? naczym grac??? i jaki login i haslo wpisac w tym programie bo nie ma informacji o tym Pozdro Można. Ja ugrałem do tej pory 1700$. Wszystko wypłacone. Grać można na parach walutowych. Ja gram btc/usd eth/usd ltc/usd , chociaż te pary idą takim samym ruchem jak btc. Co do ostatnia pytania, to nie uważnie przeczytałeś pierwszy post. Wyjaśniłem w 4 pkt. jaki login i hasło wpisać w programie. RE: Bitterz - 50$ za rejestrację na giełdzie - Vicek - 27-01-2021 13:01 Mógłbys do mnie napisac na PW???? potrzebuje wskazówek jak grac,a samemu to moge wszystko stracic ok RE: Bitterz - 50$ za rejestrację na giełdzie - Pysik-89 - 28-01-2021 09:20 Witam. Czy można nadal zdobyć bonus? czy oferta już nie aktualna RE: Bitterz - 50$ za rejestrację na giełdzie - krzysiek349 - 28-01-2021 09:54 Hej. Jak wejdziesz na stronę to pojawi się duży licznik na środku. On odlicza czas do końca promocji. 1 dzień został. RE: Bitterz - 50$ za rejestrację na giełdzie - Pysik-89 - 29-01-2021 12:38 Hejka. Mam pytanie czy ktoś jeszcze oprócz @krzysiek349 ugrał coś na tej giełdzie?. Nie wiem czy dobrze wszystko zrozumiałem, ale wydaje mi się że bez depozytu z naszej strony to nawet nie ma co podchodzić? Bo z bonusem 50/25USD i tak nic się nie ugra? no chyba, że ja nie ogarniam. Przy każdej próbie złożenia zlecenia mam komunikat o niewystarczającej kwocie aby zlecenie utworzyć. W aplikacji mobilnej tego nie widziałem,lecz po pobraniu MT5 na PC widzę, że minimalna transakcja przy wolumenie 0.01 to 1000USD a dla krypto 0.01BTC i odpowiednio 0.1 ETH? Jak pisałem jestem zielony w tym temacie i mogłem coś źle ogarnąć jeśli tak to proszę mnie poprawić i delikatnie pokierować Edit: Jednak chyba ja czegoś nie ogarniam. Sorry Udało mi się złożyć pierwsze zlecenie na eth. Jednak potrzebował bym pomocy, jeśli ktoś ogarnia temat. Oczywiście za pomoc się odwdzięczę RE: Bitterz - 50$ za rejestrację na giełdzie - krzysiek349 - 29-01-2021 16:09 AKTUALIZACJA Promocja 50$ z powrotem przywrócona! RE: Bitterz - 50$ za rejestrację na giełdzie - Adam05 - 10-02-2021 17:23 Promka wygląda ok ale coś jest nie tak u mnie z wypłatami bowiem wyświetla się "The maximum amount that can be withdrawn is 0 BTC" i co bym nie wpisał żadna kwota nie przechodzi. Trzeba czekać na księgowanie funduszy przetransferowanych z trade wallet na btc wallet czy co należy zrobić żeby z tego wypłacić? EDIT: Z supportu odpisali mi że napisałem im na złego maila pomimo tego że użyłem ich formularza. Po ponownej wiadomości na wskazany mail zero odpowiedzi od kilku dni, więc nie polecam. RE: Bitterz - 50$ za rejestrację na giełdzie - krzysiek349 - 08-03-2021 18:25 (10-02-2021 17:23)Adam05 napisał(a): Promka wygląda ok ale coś jest nie tak u mnie z wypłatami bowiem wyświetla się "The maximum amount that can be withdrawn is 0 BTC" i co bym nie wpisał żadna kwota nie przechodzi. A zrobiłeś transfer z portfela USD na BTC ? Przed chwilą testowałem i wszystko jest w porządku. W "Wallet" masz trzy zielone przycisk Deposit, withdraw i transfer. Kliknij transfer i zamień USD na BTC. Wtedy będziesz miał daną ilość BTC do wypłaty dostępną. RE: Bitterz - 50$ za rejestrację na giełdzie - Xavano - 18-03-2021 08:40 Zweryfikowałem z refa, zobaczymy, promka niby nadal jest z tego co widać na stronie głównej. Wszystko OK, saldo z programu po zamkniętej pozycji momentalnie dodawane na bitterz, także luz, zobaczymy za kilka dni jak z wypłatami. RE: Bitterz - 50$ za rejestrację na giełdzie - Nightmer22 - 19-03-2021 13:08 Zrobiłem profit 10$, chciałem wypłacić te 10$ profitu na BTC balance, ale pojawia mi się komunikat że stracę wtedy bonus czyli te 50$? |