Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Darmowe tokeny SAT - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Kryptowaluty (/Forum-Kryptowaluty-374)
+--- Dział: AirDropy (/Forum-AirDropy-460)
+--- Wątek: Darmowe tokeny SAT (/Temat-Darmowe-tokeny-SAT-170237)

Strony: 1 2 3

RE: Darmowe tokeny SAT - Eduardo213 - 30-01-2021 09:28

(30-01-2021 07:19)SkylineR34 napisał(a):  Hmm, pobierałem ten plik do logowania, ale nie wiem gdzie go mam.
Podpowiedzcie jakie nazwy to może mieć, jaki rodzaj pliku czy cokolwiek co mi pomoże to znaleźć na dysku.

U mnie to wygląda tak.

[Obrazek: Screenshot-20210130-093003-Gallery.jpg]

RE: Darmowe tokeny SAT - SkylineR34 - 03-04-2021 07:52

Podobno już koniec zarabiania?
Ma ktoś jakieś informacje?
Strona mi nie działa, a faucet niby dalej jest.

RE: Darmowe tokeny SAT - Eduardo213 - 19-04-2021 11:19

Odświeze, ma ktoś jakieś informacje co do projektu, albo jak wypłacić zebrane już Tokeny ?
Nie mogę ich w żaden sposób przesłać.

RE: Darmowe tokeny SAT - demoxik91 - 21-04-2021 16:18

strona nie działa

RE: Darmowe tokeny SAT - Eduardo213 - 21-04-2021 17:46

Napisałem wczoraj do Admina na telegramie, podobno strona jak i Tokeny mają przejść konkretną metamorfozę, nie wiem dokładnie o co chodzi, ale napisał mi, że wszystkie Tokeny które są do tej pory w obiegu " przepadną " A na ich miejsce wejdzie jakiś nowy, świeży Token, wszystko to ma się odbyć na koniec tego miesiąca, trzeba by bardziej się zagłębić.
Z drugiej strony jednak nigdzie nie aktualizują nic, tzn tweter, ig, wszystko stare, także nie wiem czy wierzyć w to czy odpuścić.

RE: Darmowe tokeny SAT - vky - 21-04-2021 19:09

4 miesiące zbierania na marne, bo przepadną..

kolejny projekt będzie trwał pewnie rok i też przepadną.

powodzenia.

RE: Darmowe tokeny SAT - mucios - 21-04-2021 19:15

Pewnie będzie Swap na nowy token. W krypto zdarza się to często. Zwykle stary token jest wymieniany na nowy (tutaj nie wiem jak będzie, bo nie interesuje się tematem)

Pamiętam że na początku roku 2020 też była taka sama akcja z tokenem SAT (też się klikało i zbierało) i dało to zarobić ładne kilkaset dolarów.