Current music - pasywny dochód - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34) +---- Dział: Zarabianie na Telefonie (/Forum-Zarabianie-na-Telefonie-446) +---- Wątek: Current music - pasywny dochód (/Temat-Current-music-pasywny-dochod-170205) |
RE: Current music - pasywny dochód - akrol7106 - 21-07-2021 20:20 (14-07-2021 15:19)Bemowiak napisał(a): A wiecie może jak zwiększyć pkt. Ja aktualnie mam 0,06 pkt na min to nawet nie opłaca się odpalać radio. Słyszałem ze podobno najlepiej zbierać do 3$. Niestety nie wiem ale może ktoś inny pomoże RE: Current music - pasywny dochód - Makabrycy - 21-07-2021 21:21 temat fajny ale brakuje mi aplikacji webowej i jakiejś apki na komputra jestem starszym pokoleniem muzyki słucham z lapka bądź innego komputera ... z telefony rzadko kiedy korzystam w ten sposób |