Płatności w eWhoringu. Uporządkujmy. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Płatności w eWhoringu. Uporządkujmy. (/Temat-Platnosci-w-eWhoringu-Uporzadkujmy-169369) |
RE: Płatności w eWhoringu. Uporządkujmy. - MatiMaister - 01-10-2020 17:47 (01-10-2020 16:01)Tiqanda napisał(a): Aha kolego z postu powyżej, czyli Ty jesteś moralnie i prawnie rozliczony bo Po pierwsze to nie jestem twoim kolegą a po drugie nie pomawiaj i nie ubliżaj, bo nigdzie nie napisałem, że się tym zajmuję. To forum jest od dyskutowania na różne tematy i to właśnie robimy, nikomu nie zabronisz rozmawiać o tym co go ciekawi. RE: Płatności w eWhoringu. Uporządkujmy. - Slictor - 13-10-2020 15:02 (29-09-2020 21:14)cezar78 napisał(a): Podszywanie się pod kogoś i wyłudzanie kasy to jest art 286, do 8 lat więzienia. Stąpacie po cienkim lodzie panowie. Pół biedy jeśli żaden klient się nie kapnie, że dostał nudesy z internetu, ale jak ktoś kumaty zrobi sobie wyszukiwanie obrazem w google i znajdzie fotki w necie, to może się wku.. i zgłosić odpowiednim organom.Wystarczy nałożyć odpowiednie filtry + przyciąć obrazek(pobawić się z nim tak,aby gogel nie wykrywał obrazka),jeśli chodzi o bezpieczeństwo raczej dobre socksy bądź bramka Whonix, i po sprawie ,ale wątpię ,że komuś będzie się chciało śmigać,po komisariatach ,że został oszukany bo dostał nudesa z internetu : ) RE: Płatności w eWhoringu. Uporządkujmy. - Etarielle - 11-02-2021 17:28 Podepnę się, żeby nie tworzyć nowego wątku, bo mam podobne pytanie. Mam w planach sprzedawać fotki, ale swoje, więc nie byłoby to oszustwo. Chciałabym też rozliczać się z US. I tu pojawia się pytanie - czy jeśli przelewy będę dostawać na paypalla, to w jaki sposób mam to rozliczyć? I czy dopiero od jakiejś kwoty, czy zgłosić do US powinnam każdy zarobek? Jestem kompletnie zielona w tym, dziś założyłam ig i od razu posypały się oferty od panów obcokrajowców, a nie mam kompletnie pomysłu, jak to rozwiązać logistycznie, żeby mnie nie ścigali za jakieś przestępstwa podatkowe. RE: Płatności w eWhoringu. Uporządkujmy. - xmaniek6 - 11-02-2021 17:42 (11-02-2021 17:28)Etarielle napisał(a): Podepnę się, żeby nie tworzyć nowego wątku, bo mam podobne pytanie. załóż onlyfans i zacznij promować konto RE: Płatności w eWhoringu. Uporządkujmy. - malpa2 - 11-02-2021 18:41 (11-02-2021 17:28)Etarielle napisał(a): Podepnę się, żeby nie tworzyć nowego wątku, bo mam podobne pytanie.Idź do księgowej sie spytaj Może jakoś pod darowizne da sie to podciągnąć, ale nie wiem dokładnie. RE: Płatności w eWhoringu. Uporządkujmy. - jarekxD - 11-02-2021 19:07 A pod usługi elektroniczne tego jakoś nie idzie podpiąć? RE: Płatności w eWhoringu. Uporządkujmy. - Robson90 - 16-02-2021 07:42 Killa stron wcześniej Vasaki pisał, że da się podpiąć pod usługi elektroniczne. Wystarczy czytać cały temat. |