Więcej Generali ! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Ogólnie o Lockerz (/Forum-Ogolnie-o-Lockerz-20) +----- Wątek: Więcej Generali ! (/Temat-Wiecej-Generali-16821) |
RE: Więcej Generali ! - Nayare - 22-11-2010 16:55 [UP] Znajac lockerz, bedzie chcialo jak najszybciej zamazac "white screen" jaki u wiekszosci zostal w glowach uzytkownikom po ostatnim generalu. paskur napisał(a):SHOPpers/UW redemptions are for all who buy from SHOP and get UW.Oczywiscie - to zdanie mozna inaczej interpretowac, ale na 99% chodzi tu o pozytywne dla nas znaczenie:-) (21-11-2010 22:32)Wojtas100 napisał(a): Taki błąd w tytule.Widze, ze Kogi juz zmienil nazwe tematu, dzieki, male niedopatrzenie (wakeup) RE: Więcej Generali ! - Mlody666 - 22-11-2010 20:14 Coś mi się to zbyt piękne wydaje żeby było prawdziwe. Zwłaszcza że ostatnio nawet bez UW łatwo natrzepać PTZ więc zgarnięcie czegoś na generalu bez podniesienia cen będzie graniczyło z cudem - każdego będzie stać na iMaca RE: Więcej Generali ! - Tech - 22-11-2010 20:48 (22-11-2010 20:14)Mlody666 napisał(a): Coś mi się to zbyt piękne wydaje żeby było prawdziwe. Zwłaszcza że ostatnio nawet bez UW łatwo natrzepać PTZ więc zgarnięcie czegoś na generalu bez podniesienia cen będzie graniczyło z cudem - każdego będzie stać na iMaca Nie wiem czy zauważyłeś, ale tak już jest od kilku miesięcy ;x RE: Więcej Generali ! - Athemis - 22-11-2010 21:17 Teraz tylko czekać. Lockerz <3 ;d RE: Więcej Generali ! - Nayare - 22-11-2010 22:08 Miłego czytania! Ten obrazek wszystko potwierdza Jak ktos czegos nie rozumie, niech napisze tutaj - chetnie odpowiem Lockerz napisał(a):Auctions is temporarily down for upgrades.Please check back in a bit. Juz sie zabrali do roboty |