Szukam nietypowych aktywności na czas wolny :) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Szukam nietypowych aktywności na czas wolny :) (/Temat-Szukam-nietypowych-aktywnosci-na-czas-wolny-166090) |
RE: Szukam nietypowych aktywności na czas wolny :) - Ascoran - 14-02-2020 18:00 (14-02-2020 17:49)itmaster napisał(a): A może wyjazd do Suntago, to największy w Europie (tak z reklamy pamiętam) park wodny w Europie. Otwierają go chyba w marcu br. Otwierają go już za tydzień 20 lutego Jak zobaczyłem reklamę tego to od razu zapisałem sobie datę RE: Szukam nietypowych aktywności na czas wolny :) - SalvatoreConte - 14-02-2020 22:05 (14-02-2020 17:49)itmaster napisał(a): A może wyjazd do Suntago, to największy w Europie (tak z reklamy pamiętam) park wodny w Europie. Otwierają go chyba w marcu br. Jeszcze tylko sztuczna plaża, sztuczne Słońce i Polacy zaprzestaną wybierać się na wczasy w Turcji, Grecji i Egipcie hehe Zresztą nawet egipska wioska tam ma być. RE: Szukam nietypowych aktywności na czas wolny :) - kubex001 - 25-02-2020 17:01 Nowy, największy aquapark, widzę, że już ktoś poruszył ten temat RE: Szukam nietypowych aktywności na czas wolny :) - Maciu82 - 02-03-2020 22:23 Przeczytałem "na czas wojny"! Czy exitroom to nietypowe zajęcie? Czy nie? Można też odwiedzać miasta szlakiem browarów - w takiej Pradze np jest ich b.dużo. Polecam też geocashing |