mafiasamobujców.pl - Strona Muzyczna ku Pamięci Naszego Polskiego Tu MaGiKA!. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +---- Dział: Wasza Twórczość (/Forum-Wasza-Tworczosc-327) +---- Wątek: mafiasamobujców.pl - Strona Muzyczna ku Pamięci Naszego Polskiego Tu MaGiKA!. (/Temat-mafiasamobujcow-pl-Strona-Muzyczna-ku-Pamieci-Naszego-Polskiego-Tu-MaGiKA-165530) |
RE: mafiasamobujców.pl - Strona Muzyczna ku Pamięci Naszego Polskiego Tu MaGiKA!. - HYIPRoulette - 21-12-2019 14:55 za godzinę 45min premiera Dla prawdziwych lady Jestem Samurajem! Putin! RE: mafiasamobujców.pl - Strona Muzyczna ku Pamięci Naszego Polskiego Tu MaGiKA!. - HYIPRoulette - 24-12-2019 08:43 Są nowiny Kamikadzxe Mahometa !! FREE mstyle RE: mafiasamobujców.pl - Strona Muzyczna ku Pamięci Naszego Polskiego Tu MaGiKA!. - Urias - 29-12-2019 22:13 To kiedy jakiś występ w jakimś talent show albo coś żeby rozwinąć skrzydła ? Trzeba kuć żelazo póki gorące RE: mafiasamobujców.pl - Strona Muzyczna ku Pamięci Naszego Polskiego Tu MaGiKA!. - Ropsont - 29-12-2019 23:18 (29-12-2019 22:13)Urias napisał(a): To kiedy jakiś występ w jakimś talent show albo coś żeby rozwinąć skrzydła ? Trzeba kuć żelazo póki gorące Chyba w FAMEMMA Ogólna ocena: 21/37 RE: mafiasamobujców.pl - Strona Muzyczna ku Pamięci Naszego Polskiego Tu MaGiKA!. - Dante_/ - 29-12-2019 23:18 (29-12-2019 22:13)Urias napisał(a): To kiedy jakiś występ w jakimś talent show albo coś żeby rozwinąć skrzydła ? Trzeba kuć żelazo póki gorące Niestety, bądź stety, nie zobaczyłbyś jego występu w telewizji, ponieważ nie puszczają casting'ów z tego co mi wiadomo ( nie wiem czy nagrywają w ogóle ). Odpowiedzi też nie oczekuj zbyt szybko, ponieważ "artysta" ( autor tematu ) ma 80% punkcików ( jak dobrze pamiętam ), ewentualnie może napiszę on do Ciebie prywatną wiadomość RE: mafiasamobujców.pl - Strona Muzyczna ku Pamięci Naszego Polskiego Tu MaGiKA!. - HYIPRoulette - 31-12-2019 11:17 - A ha ha ha - i z czego rżysz psie. Leżeć i ani mru mru - A UA ja ha Mam alzhaimera i nawet gdybym wiedział to nie pamiętam! 2 RE: mafiasamobujców.pl - Strona Muzyczna ku Pamięci Naszego Polskiego Tu MaGiKA!. - HYIPRoulette - 18-01-2020 20:43 kolejne kawałki RE: mafiasamobujców.pl - Strona Muzyczna ku Pamięci Naszego Polskiego Tu MaGiKA!. - transformice100 - 18-01-2020 20:52 Gratuluję uporu! Ważne żebyś robił to co lubisz. Powodzenia RE: mafiasamobujców.pl - Strona Muzyczna ku Pamięci Naszego Polskiego Tu MaGiKA!. - HYIPRoulette - 01-02-2020 13:32 kolejne kawałki: Pierwszy kawałek nagrany nowym mikrofonem. Ścinam tutaj rymy, moje słowa niczym ostrze gilotyny. RE: mafiasamobujców.pl - Strona Muzyczna ku Pamięci Naszego Polskiego Tu MaGiKA!. - CANNON - 04-02-2020 13:54 Odpaliłem może z 15 sekund losowych 2 nagrań i stwierdzam, że to wygląda jak parodia Hewry w stylu Lecha Roch Pawlaka. Myślę że znajdziesz sobie grono fanów wśród nastolatków, tylko musisz bezustannie promować swoją twórczość spamem na socialmediach. |