Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Twisto - Czyli łatwy zarobek dla każego - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166)
+--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352)
+--- Wątek: Twisto - Czyli łatwy zarobek dla każego (/Temat-Twisto-Czyli-latwy-zarobek-dla-kazego-165204)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8

RE: Twisto - Czyli łatwy zarobek dla każego - ScroX - 17-11-2019 18:32

Panowie już na prawdę ukracając tą dyskusje na temat tych reflinków.. został tylko jeden w pierwszym poście + czysty link .. tak jak jest to w innych dziennikach.. chyba że tam mogą być a tu nie ? to żadne cwaniactwo ani próba przeskoczenia regulaminu , temat mało ciekawy ? nie trzeba czytać , jest możliwość dzielenia się efektami pracy na twisto to je wykorzystuje.. żeby na prawdę nikt nie czuł się pokrzywdzony będę jedynie wrzucał tutaj efekty moich działań .. tzn ile zarobiłem i ile osób udało się pozyskać.. chyba że to też będzie brane jako reklama ? Smile serio nie chciałbym tutaj robić więcej śmietnika , jeżeli będzie konieczność to usunę i jedyny reflink z pierwszego postu aby was zadowolić Smile

RE: Twisto - Czyli łatwy zarobek dla każego - Wizjoner - 17-11-2019 19:57

(17-11-2019 08:24)ScroX napisał(a):  
Statystyki

Twisto:
Rejestracje w toku: 11
Konta zatwierdzone: 2
Zarobione pieniądze: 100 zł + 50 zł na start = 150 zł

(14-11-2019 17:47)Wizjoner napisał(a):  
Statystyki:

Twisto:
Rejestracje w toku: 21
Konta zatwierdzone: 3
Zarobione pieniądze: 150 zł

Serio? impreza Miałem nie komentować, ale jak widzę powyższe nastawienie do forum - nieźle... powodzenia Big Grin

RE: Twisto - Czyli łatwy zarobek dla każego - Maxkipl - 17-11-2019 22:42

Wyślesz mi te sposoby?

RE: Twisto - Czyli łatwy zarobek dla każego - ScroX - 18-11-2019 21:32

Niedziela upłynęła bardziej rodzinnie więc praktycznie cały dzień mnie nie było w domu, to samo z dniem dzisiejszem.. dopiero teraz udało mi się wrócić z pracy ale przez ten czas wpadło kilka rejestracji z automatu.. ciekawym sposobem jest dodanie informacji z naszym reflinkiem w miejsca gdzie on będzie stał dłuższy czas widoczny dla większej ilości osób.. np lokalne portale ogłoszeniowe..
teraz na szybko trochę statystyk z samego twisto..

Statystyki

Twisto:
Rejestracje w toku: 16
Konta zatwierdzone: 5
Zarobione pieniądze: 250 zł + 50 zł na start = 300 zł

RE: Twisto - Czyli łatwy zarobek dla każego - william99 - 19-11-2019 13:08

Ma ktoś sposób na wypłate? Odwdzięcze się rejestracją z refa

RE: Twisto - Czyli łatwy zarobek dla każego - ScroX - 19-11-2019 17:37

Temat na sposób wypłaty gotówki był już kilka razy omawiany w tematach dotyczących Twisto

RE: Twisto - Czyli łatwy zarobek dla każego - ScroX - 20-11-2019 18:05

Promowania ciąg dalszy, skupiam się zdecydowanie na tym żeby moje oferty trzymały się dłuższy czas bo w pracy spędzam większość dnia więc nie miałbym możliwości ciągłego promowania , wynik wygląda coraz to lepiej ! oby tak dalej ! Smile

Statystyki

Twisto:
Rejestracje w toku: 25
Konta zatwierdzone: 8
Zarobione pieniądze: 400 zł + 50 zł na start = 450 zł

RE: Twisto - Czyli łatwy zarobek dla każego - ScroX - 22-11-2019 17:27

Coraz większe zainteresowanie Twisto i dostałem oficjalną informację że teraz mają 7 dni na weryfikację konta.. no zobaczymy.. całkiem całkiem się to rozwija także myślę że to będzie łatwy profit.. na kartę już czekam więc będę informować o płatnościach jak tylko przyjdzie Smile

Statystyki

Twisto:
Rejestracje w toku: 43
Konta zatwierdzone: 14
Zarobione pieniądze: 700 zł + 50 zł na start = 750 zł

RE: Twisto - Czyli łatwy zarobek dla każego - furmanfurman - 23-11-2019 22:50

Wow, ładnie idzie ci promowanie tego Big Grin bazujesz na jakichś grupach, czy promowanie postów na fb lub ig?

RE: Twisto - Czyli łatwy zarobek dla każego - ScroX - 24-11-2019 13:05

(23-11-2019 22:50)furmanfurman napisał(a):  Wow, ładnie idzie ci promowanie tego Big Grin bazujesz na jakichś grupach, czy promowanie postów na fb lub ig?

Raczej na standardowych metodach które wykorzystywałem kiedyś do zarobku, nie wydaje tutaj żadnych pieniędzy na zdobywanie poleconych