![]() |
Twisto - Czyli łatwy zarobek dla każego - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Twisto - Czyli łatwy zarobek dla każego (/Temat-Twisto-Czyli-latwy-zarobek-dla-kazego-165204) |
RE: Twisto - Czyli łatwy zarobek dla każego - ScroX - 17-11-2019 18:32 Panowie już na prawdę ukracając tą dyskusje na temat tych reflinków.. został tylko jeden w pierwszym poście + czysty link .. tak jak jest to w innych dziennikach.. chyba że tam mogą być a tu nie ? to żadne cwaniactwo ani próba przeskoczenia regulaminu , temat mało ciekawy ? nie trzeba czytać , jest możliwość dzielenia się efektami pracy na twisto to je wykorzystuje.. żeby na prawdę nikt nie czuł się pokrzywdzony będę jedynie wrzucał tutaj efekty moich działań .. tzn ile zarobiłem i ile osób udało się pozyskać.. chyba że to też będzie brane jako reklama ? ![]() ![]() RE: Twisto - Czyli łatwy zarobek dla każego - Wizjoner - 17-11-2019 19:57 (17-11-2019 08:24)ScroX napisał(a): (14-11-2019 17:47)Wizjoner napisał(a): Serio? ![]() ![]() RE: Twisto - Czyli łatwy zarobek dla każego - Maxkipl - 17-11-2019 22:42 Wyślesz mi te sposoby? RE: Twisto - Czyli łatwy zarobek dla każego - ScroX - 18-11-2019 21:32 Niedziela upłynęła bardziej rodzinnie więc praktycznie cały dzień mnie nie było w domu, to samo z dniem dzisiejszem.. dopiero teraz udało mi się wrócić z pracy ale przez ten czas wpadło kilka rejestracji z automatu.. ciekawym sposobem jest dodanie informacji z naszym reflinkiem w miejsca gdzie on będzie stał dłuższy czas widoczny dla większej ilości osób.. np lokalne portale ogłoszeniowe..
teraz na szybko trochę statystyk z samego twisto.. Statystyki Twisto: Rejestracje w toku: 16 Konta zatwierdzone: 5 Zarobione pieniądze: 250 zł + 50 zł na start = 300 zł RE: Twisto - Czyli łatwy zarobek dla każego - william99 - 19-11-2019 13:08 Ma ktoś sposób na wypłate? Odwdzięcze się rejestracją z refa RE: Twisto - Czyli łatwy zarobek dla każego - ScroX - 19-11-2019 17:37 Temat na sposób wypłaty gotówki był już kilka razy omawiany w tematach dotyczących Twisto RE: Twisto - Czyli łatwy zarobek dla każego - ScroX - 20-11-2019 18:05 Promowania ciąg dalszy, skupiam się zdecydowanie na tym żeby moje oferty trzymały się dłuższy czas bo w pracy spędzam większość dnia więc nie miałbym możliwości ciągłego promowania , wynik wygląda coraz to lepiej ! oby tak dalej !
![]() Statystyki Twisto: Rejestracje w toku: 25 Konta zatwierdzone: 8 Zarobione pieniądze: 400 zł + 50 zł na start = 450 zł RE: Twisto - Czyli łatwy zarobek dla każego - ScroX - 22-11-2019 17:27 Coraz większe zainteresowanie Twisto i dostałem oficjalną informację że teraz mają 7 dni na weryfikację konta.. no zobaczymy.. całkiem całkiem się to rozwija także myślę że to będzie łatwy profit.. na kartę już czekam więc będę informować o płatnościach jak tylko przyjdzie
![]() Statystyki Twisto: Rejestracje w toku: 43 Konta zatwierdzone: 14 Zarobione pieniądze: 700 zł + 50 zł na start = 750 zł RE: Twisto - Czyli łatwy zarobek dla każego - furmanfurman - 23-11-2019 22:50 Wow, ładnie idzie ci promowanie tego ![]() RE: Twisto - Czyli łatwy zarobek dla każego - ScroX - 24-11-2019 13:05 (23-11-2019 22:50)furmanfurman napisał(a): Wow, ładnie idzie ci promowanie tego Raczej na standardowych metodach które wykorzystywałem kiedyś do zarobku, nie wydaje tutaj żadnych pieniędzy na zdobywanie poleconych |