![]() |
Dorabianie w internecie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dorabianie w internecie (/Temat-Dorabianie-w-internecie-164857) |
RE: Dorabianie w internecie - FreeDoge - 31-10-2019 00:11 (30-10-2019 23:26)marcinpiekarczyk napisał(a):(30-10-2019 23:19)FreeDoge napisał(a):(30-10-2019 22:48)marcinpiekarczyk napisał(a): po tych kilku dniach mogę stwierdzić, że serwis jest rzeczywiście dużo lepszy niż mypay.. admin lepiej zlicza akcje, są wyższe stawki, jest fajna atmosfera na czacie, sympatyczni ludzie, kontakt z właścicielem przez messenger.. oby tak dalej zrobiłem 200 szt 23.09 i do dzisiaj ani 1 szt nie zaliczona więc cóż rzec mogę RE: Dorabianie w internecie - marcinpiekarczyk - 31-10-2019 21:14 wypłata zrealizowana przed 11, a około 14 pieniądze już były na miejscu. ![]() dzisiaj udało się wyklikać: ![]() była końcówka akcji tych co wczoraj nie wyklikaliśmy i jedna akcja praktycznie bez limitu. i od listopada powoli będą dochodziły akcje ale na początku z niskim limitem, więc może się zdarzyć, że jak usiądę później do klikania, to już nic dla mnie nie zostanie. kolejnej osobie doszła karta monese, transakcja ukończona i refback wypłacony. bardzo fajna akcja 100zł od tak sobie można zgarnąć. czekam aż pozostałe osoby otrzymają swoje karty. w curve bez zmian, nadal czekamy na kartę. twitchfollowers niestety nadal mi nie działa, chyba mnie zbanowali, bo założyłem drugie konto i bez problemu się zalogowałem. RE: Dorabianie w internecie - Oliwa98 - 01-11-2019 11:39 jeśli byłoby wolne miejsce w tym serwisie to proszę o DM ![]() RE: Dorabianie w internecie - marcinpiekarczyk - 01-11-2019 20:27 (01-11-2019 11:39)Oliwa98 napisał(a): jeśli byłoby wolne miejsce w tym serwisie to proszę o DM jeżeli te osoby, które już zaprosiłem nie będą klikały, to wyślę Ci zaproszenie na priv, nie ma sprawy ![]() początek miesiąca zawsze jest ciężki pod względem akcji. mimo to nie jest najgorzej.. ![]() mogło być lepiej, bo było jeszcze w CPC do wyklikania około 8zł ale nie miałem czasu no i wyklikali beze mnie. do tego w ciągu kilku najbliższych dni ma dojść 250zł za założenie konta z polecenia w revolut business. oraz 33zł za założenie konta w zwykłym revolut. w monese wpadło kolejne 15 funtów oraz kolejne osoby się rejestrują z curve kolejne 5 funtów wpadło i 25 nadal jest oczekujące. w apce vova czekam na wypłatę 45zł. kupiony hosting, domena, czekam aż będzie działała domena i w końcu będę mógł coś konkretniejszego podziałać. RE: Dorabianie w internecie - marcinpiekarczyk - 02-11-2019 21:49 drugi dzień, prognozowane zarobki wyglądają tak: ![]() są cały czas niskie limity na akcje więc nie ma możliwości wyklikać więcej, trzeba czekać. im bliżej końca miesiąca, tym więcej akcji będzie. w aplikacji curve wpadło 15 funtów w monese kolejnych kilku poleconych się zarejestrowało doszła wypłata $10 z chińskiej apki vova za rejestracje poleconych. kilka osób zarejestrowało się z polecenia w revolut i czekamy na karty. niestety są problemy z hostingiem/domeną i stronka co chwile pada. zmieniłem dnsy na te od cloudflare i czekam na aktualizacje. RE: Dorabianie w internecie - marcinpiekarczyk - 14-11-2019 18:22 trochę mnie nie było, byłem na "wakacjach". stworzyłem prostą stronkę internetową do promocji ostatnio tak uwielbianych aplikacji mobilnych: https://jakdorobiconline.pl/ na ten moment do zarobienia jest około 200 złotych. w miarę czasu będę dodawał kolejne sprawdzone aplikacje. dla poleconych chętnie dorzucę parę złotych w formie refbacku. myślę też nad dodaniem podstrony albo założeniem nowej strony do promocji pożyczek. jeżeli ktoś by potrzebował na szybko pieniędzy, to zamiast czekać 2 miesiące na walidacje i wypłatę, mógłby skorzystać z mojego linka i wypłacałbym pieniądze od razu(w tych programach, które aktualizują statusy wniosków na bieżąco). z takich pożyczek też można by na szybko dorobić koło 200-400 złotych. dzisiaj trochę poklikałem w ukrytym serwisie i na ten moment mam do zarobienia w sumie: 25.69 zł. a mój stan konta za ten miesiąc wynosi: 83.06 zł na mypayu niestety nadal nie została rozliczona akcja travel, z której powinienem mieć około 25zł i chyba już nie zostanie zaliczona. wciąż czekam na refback za revolut business. chyba już drugi tydzień mija, a osoba u której się rejestrowałem nadal nie dostała bonusów. RE: Dorabianie w internecie - marcinpiekarczyk - 15-11-2019 19:47 Do zarobienia w sumie: 41.15 zł Stan konta: 86.99 zł pojawiła się ciekawa akcja ale... potrzebne są paragony, zdjęcia paragonów. niestety moje już się skończyły, a szkoda, bo akcja ciekawa. na curve wpadło kolejne 10 gbp otrzymałem refback 50zł za revolut business dostałem zielone światło, są dwa wolne miejsca w "ukrytym" serwisie klikaczy, jeżeli ktoś chce dołączyć to niech daje znać ![]() RE: Dorabianie w internecie - marcinpiekarczyk - 17-11-2019 19:08 Stan konta: 87.04 zł Do zarobienia w sumie: 55.53 zł próbuje działać co nie co w branży reflinkowej-polecanie gier przeglądarkowych. dzisiaj udało się uzbierać kilka leadów i wyszło 39.40zł a to nie koniec na dzisiaj. nie sądziłem, że będzie to takie proste. dużo trudniej jest polecić jakąś aplikacje typu monese/twisto. dostałem też w końcu 33+40zł z polecania revolut oraz dwie osoby dokonały dzisiaj transakcje kartą Monese, więc jutro powinno wpaść 30 funtów niestety przestawiłem się i wstaje teraz znacznie później, co przekłada się na to, że z klikania mam mniejsze pieniądze, w "ukrytym" serwisie już o godzinie 12-13 zostaje niewiele akcji do wyklikania, tak zwane resztki zostają. najciekawiej będzie w ostatnim tygodniu miesiąca, kiedy kilka akcji będą miały status no-limit, wtedy można wyklikać nawet i 100zł dziennie, tylko trzeba klikać.. samo nic się nie wyklika ![]() RE: Dorabianie w internecie - marek_____ - 18-11-2019 14:53 Jeżeli tak dobrze Ci idzie polecanie gier to ja bym na to stawiał zamiast klikania. Masz swoją stronę do polecania, swoje profile social media czy po prostu spamujesz w różnych miejscach w sieci? RE: Dorabianie w internecie - marcinpiekarczyk - 18-11-2019 22:13 (18-11-2019 14:53)marek_____ napisał(a): Jeżeli tak dobrze Ci idzie polecanie gier to ja bym na to stawiał zamiast klikania. Masz swoją stronę do polecania, swoje profile social media czy po prostu spamujesz w różnych miejscach w sieci? wydaje mi się, że wpadłem na autorski pomysł, nie widziałem żeby ktoś w ten sposób, co ja promował reflinki do gierek, nie jest to żadne spamowanie. a co do klikania, to naprawdę, w ostatnim tygodniu jak są akcje typu no limit idzie zarobić stówkę na dzień, jeżeli faktycznie klika się te kilka godzin. "ukryty serwis" Stan konta: 112.10 zł Do zarobienia w sumie: 58.28 zł z Reflinków wczoraj wpadło... 70.40zł dzisiaj na ten moment już jest 71.40zł i podejrzewam, że do północy jeszcze trochę wpadnie.. niestety nie mogę nigdzie znaleźć w regulaminie ani w panelu informacji kiedy i jak są rozliczane wypłaty. napisałem do supportu i czekam na odpowiedź. serwis to funhub. próbowałem pomieszać reflinki z tymi z mylead - te konkursowe netflixy i rossmany ale coś 0 leadów mimo 60 wejść, gdzie w funhubie na tyle wejść mam już kilka dyszek. ![]() wpadło 15 funtów w monese, jutro prawdopodobnie wpadnie kolejne 30 funtów, ponieważ poleceni dokonali transakcji i czekamy na rozliczenie. wpadło 100 złotych za promocję twisto. otrzymałem też 80 złotych za promocję Revolut. |