Co myślicie o zarobieniu miliona? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Co myślicie o zarobieniu miliona? (/Temat-Co-myslicie-o-zarobieniu-miliona-164050) |
RE: Co myślicie o zarobieniu miliona? - Mańkowski - 07-11-2019 14:17 [font=Times New Roman]Bym się cieszył i to bardzo jak by mi się udało. RE: Co myślicie o zarobieniu miliona? - dzemba - 08-11-2019 01:14 Nic wartościowego, zwykłe mamienie innych, ale koleś ma jakiś plan na siebie i to jest jego biznes, podobny poziom oszustwa jak SUB SMS i związana z nimi nieśmiertelna nisza (31-10-2019 01:48)Rafael Mutabile napisał(a): Myślę, że to kwestia głównie autentycznych chęci - ale takich głębokich, nie typu "bo fajnie mieć milion". (07-11-2019 14:17)Mańkowski napisał(a): [font=Times New Roman]Bym się cieszył i to bardzo jak by mi się udało. Przeczytaliście wgl wątek, czy tylko posty nabijacie? Powinniście w prezencie dostać jakieś nagrody za te posty Edit: Ja proszę o mniejsza nagrodę RE: Co myślicie o zarobieniu miliona? - mlodyes - 09-11-2019 20:38 Gosciu mowi madrze ale nic szczegolneog, sam kanal nie jest niczym zlym, jednak jak widac w powyzszym kom nie jest jakims autorytetem. Wszystko co mowi jest stonowane i dobrane tak, zeby trafic do jak najwieszkej liczby osob, zeby pewni zarabiac z wyswietlen(CPM w branzy fiansnowej jest bardzo wysokie) +produkty. RE: Co myślicie o zarobieniu miliona? - prololex - 02-12-2019 07:19 Ja sobie oglądnąłem kilka odcinków -spoko ale wychodzę z założenia ze oglądanie tego typu filmów to i tak strata czasu. Pomyśl nad biznesem i działaj nie trać czasu! Take action! |