Prospectors.io - gra przeglądarkowa w sieci EOS - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Kryptowaluty (/Forum-Kryptowaluty-374) +--- Dział: Dyskusje o Kryptowalutach (/Forum-Dyskusje-o-Kryptowalutach-458) +--- Wątek: Prospectors.io - gra przeglądarkowa w sieci EOS (/Temat-Prospectors-io-gra-przegladarkowa-w-sieci-EOS-163661) |
RE: Prospectors.io - gra przeglądarkowa w sieci EOS - przesmyk345 - 04-08-2019 12:57 (04-08-2019 12:49)Theheero napisał(a): Witajcie, wiem że pewnie wrzucę tak pytanie nie odnośnie tematu. Chciałbym też wejść w tą grę, jednak muszę kupić te EOS co wiąże się z weryfikcją kyc, czy jest to bezpieczne? (tak wiem, xd trochę) Jeżeli będziesz kupować EOS via Coinbase, to praktycznie nie masz czego się obawiać - to jedna z najbardziej zaufanych giełd/kantorów Natomiast co do Scatter nie potrzeba robić żadnych innych weryfikacji, prócz tego, nazwijmy to, "testu" konta RE: Prospectors.io - gra przeglądarkowa w sieci EOS - Theheero - 04-08-2019 18:04 I jeszcze takie pytanko, na coinbase właśnie jest ta zakładka "Earn" gdzie można zarobić crypto przez oglądanie filmików o nich i odpowiedzi na quizy. Czy warto na to czekać, jeśli ktoś miał możliwość to ile czekał by móc z tego zarobić? Szczerze nie wiem właśnie czy czekać czy po prostu kupić RE: Prospectors.io - gra przeglądarkowa w sieci EOS - przesmyk345 - 04-08-2019 18:42 (04-08-2019 18:04)Theheero napisał(a): I jeszcze takie pytanko, na coinbase właśnie jest ta zakładka "Earn" gdzie można zarobić crypto przez oglądanie filmików o nich i odpowiedzi na quizy. Czy warto na to czekać, jeśli ktoś miał możliwość to ile czekał by móc z tego zarobić? Szczerze nie wiem właśnie czy czekać czy po prostu kupić Tak, można trochę tam zarobić, ale to bardziej drobne kwoty i z tego co pamiętam dawali 3$ równowartość EOS, więc tak czy siak musiałbyś dopłacić. Bardziej więc opłaca się po prostu kupić 1 EOS i wysłać, jak kurs będziesz miał aktywny to części jakoś Ci sie pokryje. Z tym, że akurat środków w Scatter nie płacisz, bo po prostu przeleje Ci sie znaczna część na ten portfel Jest tam jakieś drobne fee, ale to niewiele Z tego co pamiętam, trochę na uaktywnienie tych kursów trzeba było czekać, ale przynajmniej w moim przypadku było to może kilka dni, góra 2 tygodni, nie pamiętam dokładnie RE: Prospectors.io - gra przeglądarkowa w sieci EOS - Theheero - 04-08-2019 21:32 Ok. dzięki wielkie Zarejestrowany, konto w grze gotowe, praca rozpoczęta. Zobaczymy jak to na razie będzie, jeszcze zbyt nie rozumiem GUI i mechaniki ale to przyjdzie z czasem. Ile zajmuje, tak średnio czasu, zebranie na narzędzia poprzez pracę bez narzędzi? RE: Prospectors.io - gra przeglądarkowa w sieci EOS - przesmyk345 - 04-08-2019 21:59 (04-08-2019 21:32)Theheero napisał(a): Ok. dzięki wielkie Powiem Ci tak, wszystko jest z czasem do załapania, chociaż myślę, że wszystko da radę w miarę szybko ogarnąć Początki może i nie są błyskawiczne, ale jak już się dojdzie do poziomu zakupienia narzędzi - myślę, że to kwestia 3-4 dni, to wypłata jest większa, i pozwala też na dość przyzwoitą reinwestycję, bo narzędzie wytworzy kwotę kilkukrotnie wyższą od jego wartości. Właściwie bardziej ekonomicznie jest wytwarzać narzędzia z półproduktów. Pewnie w dłuższej perspektywie takie rozwiązanie byłoby najlepsze Ogólnie jak gram mniej więcej od 2 tygodni, to mam obecnie na koncie 70k gold, co jest równowartością ok. 15 Euro Myślę, że zarobki będą dużo, dużo większe, bo przy posiadaniu własnej działki z fabryką czy kopalnią to pewnie i spokojnie można robić takie dniówki Więc ogólnie potencjał jest naprawdę duży RE: Prospectors.io - gra przeglądarkowa w sieci EOS - razzley - 05-08-2019 10:05 Hej, mam problem z założeniem konta na Scatter, wysyłam 1 EOS z Coinbase do makeaccounts z wklejam memo ale płatność chyba nie chce przejść w systemie bo po kliknięciu View details zostaje białe okno z ikonką ładowania i nic się nie dzieje. Ktoś jest w stanie pomóc? Edit: właśnie wyskoczył mi błąd na Scatterze, nie znalazło płatności i EOS z Coinbase nie zostały pobrane. RE: Prospectors.io - gra przeglądarkowa w sieci EOS - Theheero - 05-08-2019 17:57 Gdzieś można kupić PGL, bo w scatterze niestety nie można wymienić eos niestety a zawsze już lepiej będzie mieć jakieś narzędzia Prospectors.io - gra przeglądarkowa w sieci EOS - piotr20540a - 06-08-2019 08:50 Pod linkiem znajdują się informacje na temat tworzenia konta pod portfel, gry itp. https://www.hyipforum.pl/topic/21886-prospectors-zosta%C5%84-poszukiwaczem-z%C5%82ota-i-zarabiaj-prawdziwe-coiny-prospectorsio/ Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka RE: Prospectors.io - gra przeglądarkowa w sieci EOS - xdax1 - 07-08-2019 10:13 (03-08-2019 21:02)xdax1 napisał(a): Zauważyłem, że opłaca się samemu robić narzędzia bo nasz robotnik ma taką opcję jeśli dobrze widzę. Jednak lipa z tym. Nie spodziewałem się, że będzie produkował narzędzie z 10% wytrzymałość, co za bez sens... Dodatkowo coś ostatnio ciężko mi złapać dobrą pracę, ciągle grosze dają :/ Nie wiem czy czekać na lepszą czy chwytać się czegokolwiek, ale szkoda narzędzi. Macie może jakiś lepszy rejon? Prospectors.io - gra przeglądarkowa w sieci EOS - piotr20540a - 08-08-2019 12:12 Niestety prawie wszędzie praca jest za grosze, podpowiedzie mi, zaczęłam dopiero niedawno przygodę z tą grą, mam pełen plecak, gdzie mogę sprzedać jego zawartość lub zmagazynować? Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka |